Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adverteren op Ons Son en Breugel

Een onuitwisbare indruk achterlaten in Son en Breugel

Ben jij een ondernemer uit Son en Breugel en wil je graag je bedrijf onder de aandacht brengen van de lokale gemeenschap? Adverteer dan op Ons Son en Breugel, de lokale nieuwswebsite voor al het nieuws uit Son en Breugel.

Met een advertentie op Ons Son en Breugel bereik je een breed publiek en laat je zien dat je deel uitmaakt van de gemeenschap. Het is een leuke, gemakkelijke en betaalbare manier om je bedrijf te laten opvallen en nieuwe klanten te werven.

Neem vandaag nog contact op met Ons Son en Breugel en laat je bedrijf groeien.

Cijfers liegen niet

Peildatum: 1 oktober 2021 tot 1 oktober 2022

460.000
pageviews

Het nieuws over- en activiteiten in Son en Breugel, dat is Ons Son en Breugel. En met succes. Succes waar adverteerders van mee kunnen genieten.

100.000+ unieke bezoekers

Met een klein team weet Ons Son en Breugel 560% van Son en Breugel te bereiken. Je leest het goed: ons bereik gaat verder dan alleen de dorpsgrenzen.

Het grootste online bereik

Niet alleen de website, maar ook ons bereik op social media is enorm. Facebook, Instagram, Youtube, TikTok... Het is ons tweede huis.

100%
Son en Breugel

Wij laten ons niet van de wijs brengen. Ons Son en Breugel gaat over ons Son en Breugel. Dit zorgt ervoor dat de inwoners van het dorp optimaal bediend worden.

De kracht van onze social media kanalen

Met onze social media kanalen weten wij maandelijks duizenden mensen te bereiken in Son en Breugel en zo iedereen op de hoogte te houden van nieuws uit het dorp. Wij hebben de Facebook-, Twitter-, Instagram-, Youtube- en TikTok kanalen van Ons Son en Breugel. Ben jij op zoek naar een manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Dan zijn onze kanalen bij uitstek geschikt.

Waarom Ons Son en Breugel?

Wijder bereik

Een online nieuwswebsite niet alleen lokaal, maar ook regionaal of zelfs wereldwijd bezocht worden, terwijl een huis-aan-huisblad slechts in een beperkte regio verspreid wordt. Dit betekent een veel groter bereikt publiek.

Lagere kosten

Adverteren op Ons Son en Breugel is goedkoper dan adverteren in een huis-aan-huisblad. Dit komt omdat het drukken en verspreiden van een huis-aan-huisblad duurder is dan het plaatsen van een advertentie op Ons Son en Breugel.

Meetbare resultaten

Meten is weten. Zie hoe vaak je advertentie bekeken is en hoeveel mensen op de advertentie hebben geklikt. Dit kan je helpen om te bepalen of je advertentie effectief is en wat je eventueel kunt aanpassen om beter te presteren.

Flexibiliteit

Een advertentie op Ons Son en Breugel kan gemakkelijk aangepast worden. Zo kun je bijvoorbeeld snel reageren op veranderende marktomstandigheden of aanbiedingen aanpassen als ze niet goed presteren.

Neem nu (vrijblijvend) contact op

Contact

Contactpersoon: Rutger van der Heijden

Telefoonnummer: 06 – 81 70 25 79

Emailadres: adverteren @ onssonenbreugel.nl