Adverteren op Ons Son en Breugel

Jouw doelgroep gericht bereiken, 24 uur per dag

Son en Breugel heeft een hechte gemeenschap met gerespecteerde ondernemers.

Ons Son en Breugel is niet compleet zonder advertenties van ondernemers, verenigingen en instellingen uit onze gemeente.

Informatie over hen is immers informatie waar ook onze lezers behoefte aan hebben.

Een advertentie plaatsen

We bieden diverse advertenties aan op diverse plaatsen op de site. Al vanaf 1 euro per dag sta jij vol in de schijnwerpers met jouw advertentie.

Een advertorial sturen

Een commercieel persbericht plaatsen over bijvoorbeeld je nieuwe product? Wij zorgen dat jouw doelgroep het leest voor een betaalbare prijs.

Promotie maken

Laat ons vertellen over wat jij te bieden hebt aan Son en Breugel met een geschreven artikel vol foto's of een video van de redactie.

Sponsoring aanvragen

Samen kom je verder. Wij steunen maatschappelijke plaatselijke initiatieven in Son en Breugel daarom van harte.

Advertenties

Jouw bedrijf met logo, product of dienst op Ons Son en Breugel met een directe link naar jouw website of webshop? Dat kan heel gemakkelijk en goedkoper dan papieren advertenties. Er zijn verschillende formaten en mogelijkheden beschikbaar, en desgewenst kunnen wij alle opmaak verzorgen.

Advertorials

Je hebt alles al bij elkaar: de juiste woorden, de perfecte foto's of de gelikte video. Enige wat je nog nodig hebt is het juiste platform om jouw publiek te bereiken. Stuur het naar ons op, want voor een betaalbare prijs zorgen wij er voor dat je woord perfect verkondigd wordt.

Sponsoring

We zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Als we hiermee evenementen, sportclubs of verenigingen vooruit kunnen helpen, dan helpen wij maar al te graag. Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Bel mij terug

Je kan er ook voor kiezen om je telefoonnummer bij ons achter te laten, dan bellen wij terug om je meer te vertellen.