De agenda van Ons Son en Breugel

Evenementen
 • Koningsnachtconcert 2023
  26 april 2023 20:00 tot 22:30 uur,
  Opnieuw organiseert harmonie Pro Honore et Virtute samen met het Oranjecomité op de avond voor Koningsdag, op woensdag 26 april, een Koningsnachtconcert op het Kerkplein in ons dorp. Na het...
 • Koningsdag Son en Breugel 2023
  27 april 2023 05:00 tot 22:00 uur,
  Op 27 april viert Son en Breugel weer Koningsdag en in heel het dorp zijn er weer genoeg activiteiten voor jong en oud.
 • ELE rally 2023
  2 juni 2023 tot 3 juni 2023 10:00 tot 22:00 uur, Kerkplein
  De ELE Rally zal in 2023 weer een tweedaags evenement worden en keert daarmee terug naar het aloude format,
 • Ondernemersavond 2023
  17 juni 2023 18:00 tot 23:30 uur, café restaurant de Zwaan
  Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert de Lionsclub Son en Breugel weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze traditiegetrouw de titels van de “Ondernemers en...
 • Koningsnachtconcert 2023
  26 april 2023 20:00 tot 22:30 uur,

  Opnieuw organiseert harmonie Pro Honore et Virtute samen met het Oranjecomité op de avond voor Koningsdag, op woensdag 26 april, een Koningsnachtconcert op het Kerkplein in ons dorp.

  Na het succes van 2018, waarbij zo’n 2000 mensen op het plein genoten van het Koningsnachtconcert, waren er ook in 2020 en 2021 plannen voor een volgende editie. Zoals voor zovele evenementen bleek corona helaas een spelbreker en kon een geplande tweede editie niet doorgaan.

  Nu het weer kan, maakt het harmonieorkest zich weer op voor een prachtige beleving. Alle ingrediënten zijn ook dit jaar weer aanwezig: de harmonie, veel lokaal zangtalent en een bruisend dorp dat wel van een feestje houdt. Met de steun van de gemeente, diverse sponsoren en misschien wel het allerbelangrijkste: enthousiaste vrijwilligers die er samen iets moois van willen en kunnen maken, staan alle seinen op groen om er een leuk concert van te maken.

  Koningsnacht vieren we samen

  De harmonie en het Oranjecomité zijn ervan overtuigd dat ze met deze gratis toegankelijke feestavond een prachtige start van de Koningsdagviering bieden. Een programma dat je samen viert in ons eigen dorp. Vandaar ook het motto van dit concert: “Koningsnacht vieren we samen in Son en Breugel”. Voor jong en oud voldoende reden om op 26 april gezellig samen te komen op het Kerkplein en te genieten van een prachtig concert.

  Inmiddels repeteert het harmonieorkest hard om het programma onder de knie te krijgen. Bijzonder is dat dit het eerste concert is van dirigent Marc Dufour, die afgelopen januari als interim dirigent van het harmonieorkest de plek op de bok heeft overgenomen. De ervaring van Marc als dirigent van diverse orkesten in Nederland en België geeft de harmonie het vertrouwen dat er met nieuwe energie weer veel mogelijk is. Ook het programma is volledig nieuw en dit betekent dat het orkest flink aan de bak moet.

  Lokale artiesten

  Net als in 2018 is het Koningsnachtconcert 2023 ook weer het podium voor enkele bekende, en minder bekende lokale artiesten. Voor nu: zet woensdag 26 april in uw agenda en beleef het Koningsnachtconcert 2023 op het Kerkplein mee met de rest van ons dorp.

  Meer informatie over het Koningsnachtconcert verschijnt de komende weken in de media, op de website www.phev.nl, en de FB-pagina van PHEV https://www.facebook.com/harmonie.phev.

 • Koningsdag Son en Breugel 2023
  27 april 2023 05:00 tot 22:00 uur,

  Op 27 april viert Son en Breugel weer Koningsdag en in heel het dorp zijn er weer genoeg activiteiten voor jong en oud.

 • ELE rally 2023
  2 juni 2023 tot 3 juni 2023 10:00 tot 22:00 uur, Kerkplein

  De ELE Rally zal in 2023 weer een tweedaags evenement worden en keert daarmee terug naar het aloude format,

 • Ondernemersavond 2023
  17 juni 2023 18:00 tot 23:30 uur, café restaurant de Zwaan

  Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert de Lionsclub Son en Breugel weer de feestelijke Ondernemersavond Son en Breugel. Tijdens deze avond rijken ze traditiegetrouw de titels van de “Ondernemers en Starter van het Jaar 2023” uit.

  Om ook dit jaar tot deze titels te komen, nodigen de Lions iedereen van harte uit om zijn of haar gewenste Ondernemer of Starter van het Jaar te nomineren. Dat kan heel eenvoudig via de website www.ondernemervhjaar .

  Tot 7 april 2023 kun je een ondernemer voordragen. Je hoeft zelf geen inwoner of ondernemer te zijn uit Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming die je voordraagt kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het jaarthema van toepassing is. Het maakt niet uit of de onderneming een Business-to-Business- of een Business-to-Consumer-onderneming is en ook het aantal personeelsleden is niet bepalend.

  Ondernemen met de juiste toon

  Voor de toekenning van de titels kiezen de Lions elk jaar een thema. Voor de Ondernemersavond 2023 is dat thema: “Ondernemen met de juiste toon”.

  Ondernemen is klanten bedienen. Je moet de gunfactor zien te krijgen Hierbij is klantgerichtheid van groot belang en gebaseerd op een duidelijke (langetermijn) visie. Het is het antwoord op de vraag hoe een onderneming het beste kan inspelen op de behoeften van klanten. Een hoge mate van klantgerichtheid bereik je door constant de wensen van klanten centraal te stellen en vanuit de klant te denken om uiteindelijk een succesvol resultaat voor de onderneming te bereiken.

  In het verlengde daarvan is ondernemen ook produceren en/of diensten aanbieden. Aspecten als kwaliteit, innovatie en duurzaamheid nemen daarbij een centrale rol in. Voor de Ondernemer van het jaar 2023 zijn de Lions op zoek naar de ondernemer voor wie kan “ondernemen met de juiste toon”.

  Nomineren

  Is zo iemand jouw buurvrouw of -man, kennis, vriend of familielid? Heb je een kansrijke ondernemer als klant, of ben je zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in.

  Geef daarbij vooral aan waarom de ondernemer volgens jou past bij het thema “Ondernemen met de juiste toon” en de titel ook daadwerkelijk verdient. Alleen goed gemotiveerde nominaties worden door de jury in aanmerking genomen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 tijdens de feestelijke Ondernemersavond.

  De vakjury bepaalt de ondernemers die een van de drie prestigieuze titels in ontvangst mogen nemen: “Ondernemer van het Jaar Son en Breugel”, “Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt” en “Starter van het Jaar Son en Breugel”.

  Ook een ondernemer nomineren voor de titel van Ondernemer of Starter van het Jaar 2023? Ga dan voor vrijdag 7 april naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op de knop “Nomineer Hier”.

 • Voeg zelf een evenement toe in onze agenda