Avond Wandel 4-Daagse 2019

Avond Wandel 4-Daagse, blijft in de pas lopen
Foto: Ons Son en Breugel

Het wordt langzaamaan mooi weer, tijd om naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen.

In juni heb je daar een mooie gelegenheid voor, want dan vindt van 4 tot en met 7 juni alweer de 22e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats. Een jaarlijkse traditie, in de eerste week van juni. Loop gezellig mee met jouw gezin of met vrienden. Ook dit jaar wil je het zeker niet missen.

Organisator JC Oase is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De routes worden op dit moment uitgezet en zal je langs de mooiste plekjes van ons dorp leiden. Ook deze editie zijn er verschillende nieuwe routes mede doordat de startlocatie bij JC Oase midden in het centrum van ons dorp ligt. Op vrijdagavond sluiten we gezamenlijk de AW4D af op het kerkplein dat gedurende vier dagen zal worden omgedoopt tot het “Oase Wandelplein”. Die avond zal Wa’n Klank traditioneel voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Hoe kan je je inschrijven? Kom op zaterdag 1 juni van 12:00 uur tot 14:00 uur of maandag 3 juni van 19:00 uur tot 21:00 uur naar de locatie van JC Oase in de Dommelstraat in Son. Let wel: JC Oase is niet te bereiken vanaf de Dommelstraat, maar vanaf het kerkplein. Achter de kerktoren loopt een pad dat u rechtstreeks naar JC Oase leidt. Het inschrijfgeld bedraagt 3,00 euro per persoon. Schrijf je jezelf in op dinsdagavond 4 juni dan kost deelname 4,00 euro.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen bij bijvoorbeeld oversteekpunten. Aanmelden kan door een email te sturen naar: aw4d.info@jc-oase.nl. Voor meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse kun je e-mailen naar voorgaand mailadres of kijken op www.jc-oase.nl.


Meer informatie

Datum: 4 juni 2019 tot 7 juni 2019
Tijd: van 18:00 tot 21:30
Locatie: Kerkplein

Kaart wordt geladen...