Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes? Kom dan op 17 en 18 augustus naar het vrij toegankelijke Nationaal Barbecue-spektakel bij La Sonnerie. Met topkoks die de lekkerste gerechten presenteren en de nieuwste barbecuetrends.
Onderdeel van het Nationaal Barbecue-spektakel zijn de Open WBQA Nederlands culinair Barbecue Kampioenschappen. (Inter)nationale teams nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie er uiteindelijk zondag 18 augustus gekroond kan worden tot de WBQA Nederlands culinair Barbecue Kampioen! Het gratis te bezoeken Nationaal Barbecue-spektakel begint beide dagen om 13:00 uur.
Programma zaterdag 17 augustus
- 12:00 tot 15:00 uur: BBQ-Workshop Wild met Henrik Hansen
Chef-kok Henrik Hansen zal een uitgebreide BBQ-Workshop geven met als Thema “Wild Life”. Tijdens deze workshop leer je van alles over het bereiden van wild op de barbecue. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Reserveren is noodzakelijk.
- 13:00 uur: Open voor publiek en gratis toegankelijk
BBQ-spektakel voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten met livemuziek en diverse culinaire presentaties.
- 13:00 tot 18:00 uur: BBQ-plein
Diverse stands zullen verschillende producten promoten, bereiden en verkopen. Er zijn demonstraties rondom de PrimoGrill DemoCar maar ook andere (keramische) barbecues zoals de Green Egg zullen aanwezig zijn.
- 12:00 tot 18:00 uur: Diverse workshops, presentaties en proeverijen
- 18:00 tot 21:00 uur: Begin VIP BBQ Diner
- 20:00 uur: Begin van AfterParty (voor iedereen gratis toegankelijk)
programma zondag 18 augustus
- 13:00 uur: Open voor publiek en gratis toegankelijk
BBQ-spektakel voor jong en oud en een must voor alle BBQ-liefhebbers in Nederland, België en ver daarbuiten met livemuziek en diverse culinaire presentaties.
- 13:00 tot 18:00 uur: BBQ-plein
diverse stands zullen verschillende producten promoten, bereiden en verkopen. Er zijn demonstraties rondom de PrimoGrill DemoCar maar ook andere (keramische) barbecues zoals de Green Egg zullen aanwezig zijn.
- 13:00 tot 18:00 uur: Diverse workshops, presentaties en proeverijen.
- 12:00 tot 17:00 uur: Wedstrijdprogramma BBQ-teams
om 14:00 uur wordt het eerste- en om 16:30 uur het laatste gerecht aan de jury aangeboden.
- 18:30 uur: Prijsuitreiking
- 19:30 uur: Einde
Kijk voor meer informatie op de website van WBQA.
Meer informatie
Datum: 17 augustus 2019 tot 18 augustus 2019Tijd: van 13:00 tot 19:30
Locatie: hotel La Sonnerie