Blaaskapel Wa’n Klank en Just4fun in de kiosk

Dit zie en hoor je de komende weken in de kiosk
Foto: Ons Son en Breugel

Op dinsdag 24 juli zal blaaskapel Wa’n Klank traditiegetrouw de zomerstop inzetten met een optreden op kiosk De Sonnestrael.

Wa’n Klank bestaat al sinds 1983 en heeft vorig jaar de Oeuvreprijs uit handen van de Krutjesrapers mogen ontvangen voor haar vele verdiensten tijdens het carnaval. Al sinds de komst van de kiosk luidt Wa’n Klank de zomerstop in. Dit jaar zullen zij ook weer worden bijgestaan door Just4Fun uit Eindhoven, een kleurrijk muzikaal gezelschap. Het wordt dus weer een waar muzikaal feest. Wa’n Klank zal optreden van 20:00 uur tot 21:00 uur, daarna is het de beurt aan Just4Fun tot 22:00 uur.

De naam Just4Fun geeft aan waar de band voor staat: muzikaal plezier voor de muzikanten zelf en voor het publiek staat voorop. Met de uitgebreide bezetting, het aansprekende repertoire en zeker niet te vergeten het enthousiasme van de leden, zorgen ze voor een memorabel optreden. Zeker buiten komt de band prima tot zijn recht: op muziekfestivals, braderieën, en zeker ook sport- en cultuur evenementen.


Meer informatie

Datum: 24 juli 2018
Tijd: van 20:00 tot 22:00
Locatie: Kiosk

Kaart wordt geladen...