Breugels Festijn 2018

Breugels Festijn 2017
Foto: Ons Son en Breugel

Het Breugels Festijn zal dit jaar tijdens het derde weekend van september niet aanwezig zijn op het vertrouwde Pieter Brueghelplein, maar bij sporthal de Bongerd.

Programma zaterdag 15 september

  • 13:30 uur tot 16:30 uur: Kindermiddag

Op het oergezellige boergondische terras kunnen de papa’s, mama’s en natuurlijk alle anderen ook wat komen drinken. Ook is er voor de hele kleintjes wat vermaak op het terras zonder dat je een spelkaart hoeft te kopen.

Voor de kinderen die deelnemen is er van alles te eten en drinken. Dat staat allemaal op de kaart en een frietje met snack en ijsje wordt gratis aangeboden. Alle anderen kunnen vanzelfsprekend ook bij deze kraam een lekker frietje of snack bestellen. Aan het einde is er een prijsuitreiking. Elk kind wat de spelkaart inlevert maakt kans op een leuke prijs. Het gaat niet om het winnen maar om het meedoen.

  • 19:45 uur tot 21:30 uur: pubquiz

Een nieuwe locatie biedt ook nieuwe mogelijkheden. Dit jaar voor het eerst een pubquiz tijdens het Breugels Festijn. Kom met je straat, vereniging of vriendenclub en ga de strijd met elkaar aan. Natuurlijk win je eeuwige roem als je het beste team bent, maar daarnaast win je ook de enige echte BF bokaal met consumptiebonnen om het nog even na te vieren.

Een team mag maximaal uit 10 personen bestaan. De zaal is vanaf 19:15 uur geopend. Inschrijven is gratis.

  • 21:30 uur tot 01:00 uur: 70’s & 80’s Party

Waag een dansje, maak je heupen los en kom genieten op de 70’s en 80’s party. DJ Giel neemt iedereen mee terug in de tijd van de plateauzolen en glitterpakken. Muziek die we allemaal kennen uit de discotijd en nog veel meer.

Programma zondag

  • 11:00 uur tot 17:00 uur: boergondische mert

Geheel in stijl start op zondag vanaf 11:00 uur de boergondische mert waarbij je terug gaat in de tijd. Er zijn diverse tractoren, landbouwvoertuigen en authentieke beroepen te bekijken en zelfs ook te doen. Er worden verschillende demonstraties gegeven van de oude ambachten.  Daarnaast is er ook aan de kleintjes gedacht. Er is een ballenbak en ander vermaak voor de kinderen zodat de familie gezellig op het grote terras kan genieten.

  • 11:00 uur tot 19:00 uur: Brueghels A-meeZ(w)ing Café

Gastvrije markante figuren, hartelijkheid en iedereen pakt zo maar de microfoon en zingt lekker mee vanachter de bar terwijl de drank rijkelijk vloeit. En dat is precies wat er gaat gebeuren. Gastvrouw Nancy van Heeswijk zal in vele gedaantes te zien zijn en zingt vele genres over de dag heen. De uitbater van ‘ons’ café, deejay Geert Verschuren zal menig plaatje draaien en eveneens die microfoon pakken en samen met gastheer Peter Jansen de boel op zijn kop zetten.

Het zijn ook velen eigen Sonse en Breugelse sterren die hun entree in ons café maken zoals te vergelijken is met de Vrienden van Amstel live. Zij zingen in hun eigen genre of treden heerlijk eens buiten hun comfortzone.

  • 11:00 uur tot 17:00 uur: Brueghelse Rommeldag

Lekker even rondneuzen bij de vele kraampjes? De Brueghelse Rommeldag is tegelijkertijd met het Breugels Festijn en deze rommelmarkt start op zondag 16 september om 11:00 uur.


Meer informatie

Datum: 15 september 2018 tot 16 september 2018
Tijd: van 13:30 tot 19:00
Locatie: Feestcafé de Bongerd

Kaart wordt geladen...