Date Night – Be Yourself

Twee klinkende wijnglazen met witte wijn
Foto: Pexels CC0

Lukt het maar niet op de datingsapps op je telefoon en wil je iets serieus? Meld je dan aan voor Date Night in de Zwaan.

Met Brabantse gezelligheid, een drankje en een achtergrondmuziekje kunnen vrijgezellen zich iedere maand gaan verzamelen in café restaurant de Zwaan. Dan wordt er ‘ouderwets’, maar in een modern jasje, een date night georganiseerd. Date Night is een speed date avond. Mensen melden zich aan via date-night-sb@hotmail.com en worden dan ingedeeld op voorkeursleeftijd. De avond is voor iedereen van 21 jaar en ouder, dus leeftijd speelt geen rol.

Op de avond zelf wissel je iedere tien minuten van tafel, zodat je meerdere leuke mensen op de avond leert kennen. Heb je niet iedereen tijdens het speeddaten kunnen ontmoeten? Dan is hier natuurlijk nog ruimte voor tijdens de borrel. De avond wordt afgesloten met muziek, een hapje en een drankje. Dat biedt de ruimte om een potentiële match beter te leren kennen.

Het thema van deze editie is ‘Be Yourself’. Iedere maand kent Date Night een ander thema. Voor meer informatie kun je de Facebookpagina en de Instagrampagina in de gaten houden.


Meer informatie

Datum: 21 november 2020
Tijd: van 20:30 tot 23:30
Locatie: café restaurant de Zwaan

Kaart wordt geladen...