Derde wijnavond handbalvereniging Apollo

Drie flessen wijn
Foto: Pixabay CC0

Na het succes van de voorgaande twee edities en het enorme enthousiasme wat we vanuit de gasten hebben ontvangen, heeft handbalvereniging Apollo besloten dit jaar wederom een wijnavond te organiseren. Loraine van Munster van de Wijnhoeve Heeze en Eric de Volder zullen dan voor je klaar staan met diverse lekkere wijnen.

Wat kunt je van deze avond verwachten? Een mooie selectie witte en rode wijnen, bubbels en port om te proeven en natuurlijk kunt je al jouw vragen omtrent de wijnen of wijn-spijs aan Loraine en Eric kwijt. Deze avond is een van de vele activiteiten die wij organiseren vanuit de vereniging. Alle opbrengsten worden gesponsord aan de club om zo de
clubkas een boost te geven. Iedereen is van harte welkom. Neem je familie, vrienden, kennissen, bekenden mee om ook dit jaar er een mooie avond van te maken en verrast te worden met lekkere wijnen. Met de feestdagen op komst is dit een mooie gelegenheid om je wijn-spijs kennis op te poetsen en mooie wijnen te kopen.

Handbalvereniging Apollo ziet je graag op de derde editie van de Apollo Wijnavond op vrijdagavond 29 november 2019 vanaf 20:00 uur in sportcafé Expreszo.


Meer informatie

Datum: 29 november 2019
Tijd: van 20:00 tot 22:30
Locatie: sportcafé Expreszo

Kaart wordt geladen...