Discoavond jongerencentrum Oase – oktober 2018

Vanaf 29 september (bijna) maandelijks disco in jongerencentrum Oase
Foto: Ons Son en Breugel

Vanaf 29 september organiseren enkele moeders bijna iedere laatste zaterdag van de maand een discoavond met een leuk thema in de Oase voor kinderen van groep 6, 7 en 8.

De avonden beginnen om 19:30 en duren tot 22:00 uur. De entree voor deze avonden bedraagt 2 euro zonder pasje en 1 euro met pasje. Het pasje kan aangevraagd worden op de eerste disco-avond door middel van een formulier. Dit pasje wordt gebruikt om in geval van nood de ouders te kunnen bellen. De drankjes kunnen met muntjes worden gekocht. Één muntje is 1,20 euro.

Alle disco-avonden hebben een bepaalde thema. De disco-avond van 27 oktober heeft als thema Halloween. Naast een super DJ die voor de griezeligste hits zorgt zijn er ook leuke activiteiten die zij kunnen doen. Voor de best verklede jongen en meisje heeft de organisatie een leuke verrassing in petto.

Poster disco-avond Jongencentrum Oase oktober 2018

De volgende data van de disco-avonden zijn: 24 november, 26 januari, 30 maart en 25 mei. Houd de website www.jc-oase.nl of de Facebookpagina van de Oase goed in degaten, want op deze pagina geven zij meer informatie over de komende thema’s.


Meer informatie

Datum: 27 oktober 2018
Tijd: van 19:30 tot 22:00
Locatie: Jongerencentrum Oase

Kaart wordt geladen...