Discoavond jongerencentrum Oase – september 2018

Vanaf 29 september (bijna) maandelijks disco in jongerencentrum Oase
Foto: Ons Son en Breugel

Vanaf 29 september organiseren enkele moeders bijna iedere laatste zaterdag van de maand een discoavond met een leuk thema in de Oase voor kinderen van groep 6, 7 en 8.

De avonden beginnen om 19:30 en duren tot 22:30 uur. De entree voor deze avonden bedraagt 2 euro zonder pasje en 1 euro met pasje. Het pasje kan aangevraagd worden op de eerste disco-avond door middel van een formulier. Dit pasje wordt gebruikt om in geval van nood de ouders te kunnen bellen. De drankjes kunnen met muntjes worden gekocht. Één muntje is 1,20 euro.

Alle disco-avonden hebben een bepaalde thema. De disco-avond van 29 september heeft als thema After Summer Party. Naast een super DJ die voor de zomerse hits zorgt zijn er ook leuke activiteiten die zij kunnen doen. We nodigen jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 uit om vooral hun zomerse kleding aan te doen en om samen met vrienden de zomer feestvol af te sluiten.

De volgende data van de disco-avonden zijn: 27 oktober (Halloween), 24 november, 26 januari, 30 maart en 25 mei. Houd de website www.jc-oase.nl of de Facebookpagina van de Oase goed in degaten, want op deze pagina geven zij meer informatie over de komende thema’s.


Meer informatie

Datum: 29 september 2018
Tijd: van 19:30 tot 22:30
Locatie: Jongerencentrum Oase

Kaart wordt geladen...