Klapstoelenconcert “Muziek op het Plein”

Klapstoelenconcert "Muziek op het Plein"
Foto: Harmonie Pro Honore et Virtute

Ook dit jaar sluit harmonie Pro Honore et Virtute hun muziekseizoen af met een gratis openluchtconcert in Son en Breugel. Dit jaar doen ze dit met maar liefst vijf orkesten op het Kerkplein in Son en Breugel. Aangezien de vijf orkesten samen veel te groot zijn voor de kiosk nemen de muzikanten plaats onder de schaduw van de Sonse kerktoren en is het gehele Kerkplein ter beschikking voor het publiek.

Het concept is in ons dorp inmiddels bekend. Je neemt zelf een eigen klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Dan zorgen het harmonieorkest, de jeugd van de opleidingsharmonie en het samenspeelorkest, met ook nog de percussiegroepen voor het entertainment.

Kortom, kom op donderdagavond 4 juli om 19:30 met je klapstoel naar het Kerkplein van Son en Breugel en geniet van een heerlijk zomers concert. Kom alleen of met familie en buurtgenoten. De muziek heeft de harmonie in de hand, het weer echter niet. Houd daarom bij dreigend weer de berichten op social media in de gaten voor doorgang van het concert. Meer info over deze en andere concerten van harmonie Pro Honore et Virtute, zie www.phev.nl.

Flyer van het klapstoelenconcert van harmonie Pro Honore et Virtute

 


Meer informatie

Datum: 4 juli 2019
Tijd: van 19:30 tot 23:00
Locatie: Kerkplein

Kaart wordt geladen...