Lazy Sonnie Afternoon – januari 2020

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

De eerste editie van Lazy Sonnie Afternoon van het jaar 2020 wordt afgetrapt door The Lasses uit ons eigen Nederland en Mark Söhngen & Hildegard Mandos in hotel La Sonnerie.

The Lasses

The Lasses (NL) zongen voor het eerst samen, tijdens een sessie in de Ierse pub Mulligans in Amsterdam. Nu touren Sophie Janna en Margot Merah de hele wereld over met hun nieuw leven ingeblazen repertoire van Schotse, Ierse en Amerikaanse folk en intieme zelfgeschreven nummers. Hun sterke harmonieën, onaangetaste zang en liedkeus maken ze tot een gewild duo in de internationale folkscene. De afgelopen jaren tourden ze door Nederland, België, Duitsland, Schotland, Engeland, de Verenigde Staten, Canada en Japan. De Lasses zingen graag in kerken, woonkamers en intieme volksclubs, maar door hun charme voelen ze zich even thuis op een groot festivalpodium. Bij de bodhrán, tenor ukelele en gitaar staat de unieke mix van vrouwenstemmen altijd centraal. Hun vierde album ‘Undone’ zal in de herfst van 2019 worden uitgebracht.

Kijk voor meer informatie op de website van Lazy Sonnie Afternoon. In februari is een nieuw editie van Lazy Sonnie Afternoon.


Meer informatie

Datum: 5 januari 2020
Tijd: van 15:30 tot 18:30
Locatie: hotel La Sonnerie

Kaart wordt geladen...