Lazy Sonnie Afternoon – maart 2019

In maart blues en lokaal talent bij Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)

Strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues uit Rotterdam en dubbel lokaal talent bij Lazy Sonnie Afternoon op zondag 10 maart in de kapelzaal van La Sonnerie.

Baer Traa en Marc Jansen

Baer Traa is de nieuwe soul-en americana man uit Rotterdam. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Opgegroeid in Venlo, in een nest van klassieke musici, werd hij omringd door symfonieën en sonatas, maar al snel zocht hij zijn heil ergens anders: soulzangers als Marvin Gaye en Bill Withers en songwriters als James Taylor en Jackson Browne vormden zijn sound. Baer wordt deze middag begeleid door gitarist Marc Jansen (onder andere van GumboKings). Een optreden om niet te missen.

Baer Traa
Foto: Janneke Michels (aangeleverd)

Evelien Slegers en Hanneke van Beek

De 20-jarige studente Evelien uit Son en Breugel volgt de studie Communicatie – International Event, Music and Entertainment Studies in Tilburg. De passie voor muziek is haar met de paplepel ingegoten, want van opa’s, oma’s, tantes, ooms, ouders en zussen; iedereen maakt muziek. Als 6 jarige telg koos Evelien zelf voor de piano en heeft daar 7 jaar lang les in gehad. Toen ze leerde zichzelf te begeleiden switchte ze van piano- naar zangles. Inmiddels heeft ze samen met Hanneke, maar ook alleen, al aardig wat ervaring opgedaan met verschillende, vooral lokale optredens.

Hanneke is 18 jaar jong en hoopt in de toekomst afgestudeerd te zijn als kinderpsychologe. Naast fotograferen maakt ze graag muziek. Als klein meisje zat ze al met haar zus achter de piano, en dit is inmiddels uitgegroeid tot een grote muzikale hobby. Samen met Evelien geniet ze er enorm van om lekker te zingen. Dat is al helemaal leuk als er mensen naar luisteren.

Aanvang/toegang

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De zaal is vanaf +/- 15:00 uur open. Er wordt geen entree geheven maar na het optreden vragen wij om een bijdrage in de hoed. Jullie gifts zijn noodzakelijk om deze unieke optredens voor de toekomst veilig te stellen. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden.


Meer informatie

Datum: 10 maart 2019
Tijd: van 15:00 tot 18:00
Locatie: hotel La Sonnerie

Kaart wordt geladen...