Lazy Sonnie Song Night @Home

Foto:

Iets anders dan jullie van Lazy Sonnie Afternoon gewend zijn: in het lustrumjaar (5 jaar) een muzikale avond, genieten thuis op de bank: De Lazy Sonnie Song Night @home.

Ook ons akoestisch roots podium is natuurlijk stil komen te liggen door de nog steeds voordurende coronacrisis en de daarbij behorende maatregelen. De Lazy Sonnie Afternoon van maart en april en de Lazy Sonnie Song Night van 9 mei zijn inmiddels geannuleerd. Tot hun spijt kon ook het BBQ Event en het succesvolle festival van 5 juli (de jubileumversie) geen doorgang vinden. Of en hoe het nieuwe seizoen vanaf september kan opstarten is nog niet duidelijk. De organisatie houtn jullie op de hoogte.

De mensen van Lazy Sonnie Afternoon gaan niet bij de pakken neerzitten. Ook wij willen op een creatieve wijze omgaan met de (on-)mogelijkheden van deze tijd. Op zaterdagavond 4 juli presenteren zij vol trots: Lazy Sonnie Song Night@home.

Een line up van dertien top artiesten, solo of duo, zal vanaf het vertrouwde podium in de Kapelzaal van la Sonnerie steeds twee nummers spelen. Bekende en onbekende muzikanten. Eigenlijk zoals jullie van ons gewend zijn tijdens de jaarlijkse Lazy Sonnie Song Nights. De optredens zijn rechtsreeks te volgen via een live stream verbinding en zal allerlei interactiviteit bevatten. Op deze wijze blijven we muzikaal met elkaar in contact en kan iedereen in Son (en daarbuiten) blijven genieten van top roots muziek. Hou de berichtgeving in de gaten via sociale media (Twitter, Facebook, Instagram) en via de website www.lazysonnieafternoon.nl


Meer informatie

Datum: 4 juli 2020
Tijd: van 20:00 tot 23:30
Kaart niet beschikbaar