Midwinteravond in kerstsfeer

Vrouw die sneeuw wegblaast
Foto: Pexels CC0

Op zaterdag 21 december is de Boerderij in Breugel de meest sfeervolle plaats in het dorp. Lichtjes, vuurkorven, kerstbomen, gratis glühwein en chocomel zorgen voor een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. Buiten kun je eerst genieten van kerststemmen van de leerlingen van muziekschool Music Dock uit ons eigen dorp, waarna binnen Eva Wiselius en Erik Verhoef een mooi programma brengen van zowel eigen werk als covers. Een vrolijke ongedwongen avond met mooie zang en muziek. Er zijn zeker nummers bij waar je heerlijk kunt meezingen. Als je daarna nog geen zin in Kerstmis hebt…

Deze muzikale voorstelling met een selectie van kerstliedjes, mooie songs, luisternummers, en meezingers biedt de Boerderij je met veel liefde en plezier aan. Het wordt een avond waar je een warm hart van krijgt en waarvan je met een glimlach zult genieten. Eva (zang en piano) en Erik (gitaar en vocals) hebben deze sfeervolle muzikale avond zelf samengesteld en zorgen voor een fantastische avond. Zorg dat je deze avond niet mist.

Deze avond start eerder dan normaal: om 19:30 uur in de mooi verlichte tuin van de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel. Kom op tijd, ontmoet, geniet en drink samen een glaasje met de andere aanwezigen. En zoals je van hen gewend bent: de prijs voor deze unieke optredens bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie zoals gewoonlijk met de pet rond.

Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of het Facebookevenement.

Poster Midwinter Avond


Meer informatie

Datum: 21 december 2019
Tijd: van 19:30 tot 22:30
Locatie: de Boerderij

Kaart wordt geladen...