Nieuwkomersfietstocht gemeente Son en Breugel

Foto: Gemeente Son en Breugel

Op dinsdagavond 19 juni aanstaande organiseert de gemeente Son en Breugel voor de vijfde keer een fietstocht voor nieuwkomers.

Inwoners die tussen 15 mei 2017 en 15 mei 2018 in het dorp zijn komen wonen, ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Na een ontvangst op het gemeentehuis fietsen de deelnemers vanaf 17:30 uur onder begeleiding van college- en raadsleden langs verschillende mooie plekjes in Son en Breugel.

Deelnemers krijgen een toelichting op ontwikkelingen en nieuwigheidjes in het dorp. Kunst, cultuur, sport en de geschiedenis van het dorp, het komt allemaal aan bod. Onderweg leggen wordt op verschillende plekken op de route aangelegd voor een korte rondleiding. De fietstocht eindigt om 21:00 uur bij het gemeentehuis, waar de avond gezamenlijk wordt afgesloten.

Goodie-bag bijdrage

Deelnemers ontvangen bij vertrek een goodie-bag met allerlei informatie over onze gemeente. Wilt u als club of vereniging iets meegeven aan onze nieuwe inwoners? Neem dan even contact op met de afdeling Communicatie (communicatie@sonenbreugel.nl) om de mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie

Datum: 19 juni 2018
Tijd: van 17:30 tot 21:00
Locatie: het gemeentehuis

Kaart wordt geladen...