Ondernemer van het Jaar 2019

De tent tijdens de Ondernemersavond 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert Lionsclub Son en Breugel de jaarlijkse feestavond met daarin centraal de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2019. Deze editie staat helemaal in het teken van het thema “anders denken, gewoon doen”.

Anders denken, gewoon doen

Met het thema “anders denken, gewoon doen” gaat de Lionsclub dit jaar op zoek naar ondernemers die de laatste jaren op een pro-actieve en vernieuwende, anders dan op de wijze uit het verleden, succesvol zijn. Doorbreken van patronen, inspelen op nieuwe markten en trends, gebruik van verrassende technologieën of manieren om de klant te bieden zijn slechts enkele voorbeelden van doen. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij anders denken, gewoon doen. “Doen is de beste manier van leren”. Elke actie kent een resultaat en is altijd een waardevolle ervaring om beter te worden. De ondernemers die het lef tonen en hun vernieuwende gedachten omzetten in doen maken dit jaar kans op de titel Ondernemer van het jaar 2019.

Swingende feestavond

Al jarenlang is de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. Eerst is er de spannende tijd van nomineren, dan de selectie door een vakkundige jury en ten slotte een swingende feestavond met de bekendmaking van de prestigieuze titels: ‘Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel’, ‘Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt’ en ‘Veelbelovende starter’.

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de grote tent op het Kerkplein in Son. Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kun je nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en vorig jaar was het feest bijna uitverkocht.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2019? Ga dan vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op ‘Nomineer hier’. Lees ook het verslag over de Ondernemer van het Jaar verkiezing van editie 2018.


Meer informatie

Datum: 1 februari 2020
Tijd: van 20:00 tot 23:00
Locatie: Residentie de Krutjesrapers

Kaart wordt geladen...