Oudercafé ‘relax met je kind’

15 april, eerste Oudercafé in de bibliotheek in het Vestzak
Foto: Pexels CC0

Vanaf 15 april is er iedere maand een Oudercafé in de Bibliotheek in het Vestzak. Het Oudercafé richt zich op ouders en opvoeders van kinderen van circa 8 tot 16 jaar en behandelt steeds een ander thema. Tijdens deze Oudercafé’s kunnen vaders, moeders en andere opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Relax met je kind

Op 15 april is van 19:00 tot 21:00 uur, het eerste oudercafé, met kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse van Kristal-Kids. Het thema is dan: ‘Relax met je kind’. Vindt jouw kind het, in deze drukke maatschappij, moeilijk tot ontspanning te komen? Heeft je kind moeite om in slaap te vallen? Of last van prikkels of spanning? Misschien te weinig zelfvertrouwen? Kom dan naar deze bijeenkomst. Je krijgt er tips en handvatten waarmee je kind beter kan ontspannen. Er is daarnaast volop ruimte om ervaringen te delen en uit te wisselen met andere ouders en opvoeders.

Boekentips

Tijdens het Oudercafé geeft Christel ook verschillende boekentips over het thema. Als je lid bent van de bibliotheek, kun je deze boeken natuurlijk ook meteen lenen.

Toegang

De Bibliotheek organiseert het Oudercafé in samenwerking met de LEVgroep Son en Breugel. De LEVgroep is dan ook behulpzaam bij specifieke vragen of doorverwijzingen. Kaartjes zijn online te krijgen via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op agenda. Bibliotheekleden krijgen korting op vertoon van een geldige biebpas.

Aankomende Oudercafé’s

Op de volgende data staan Oudercafé’s gepland.Maandag 20 mei en maandag 17 juni, van 19:00 tot 21:00 uur. De thema’s worden binnenkort bekend gemaakt via de website van Bibliotheek Dommeldal.


Meer informatie

Datum: 15 april 2019
Tijd: van 19:00 tot 21:00
Locatie: het Vestzak

Kaart wordt geladen...