Roefeldag 2019

Het logo van Roefeldag Son en Breugel
Foto: LEVgroep (aangeleverd)

De Levgroep organiseert komend schooljaar een roefeldag. Roefelen is een vlaams woord en staat voor ontdekken/snuffelen.

De Roefeldag in Son en Breugel houdt in dat kinderen van groep 8 van alle basisscholen uit dorp op dinsdag 8 oktober in groepjes langs lokale bedrijven en instellingen gaan om achter de schermen te kijken. Met als doel een indruk te krijgen wat het betekent om werkzaam te zijn binnen dat bedrijf of die instelling. Een soort korte snuffelstage. Instellingen, bedrijven en lokale ondernemers worden verzocht zich aan te melden als ze mee willen doen met de Roefeldag. Ook bedrijven op Ekkersrijt zijn welkom om te reageren. Voor bedrijven ook een mooie manier om de deuren open te zetten en kinderen van groep 8 – die misschien de toekomstige werknemers zijn – een rondleiding te geven of misschien zelfs heel even aan het werk te zetten.

Op deze manier krijgen de kinderen de gelegenheid om te proeven en te snuffelen aan de arbeidsmarkt. Voor vragen of meer informatie over de Roefeldag neem contact op met Michelle Driessen: michelle.driessen@levgroep.nl.


Meer informatie

Datum: 8 oktober 2019
Tijd: van 09:00 tot 12:00
Locatie: Diverse locaties

Kaart wordt geladen...