Son en Breugel Samen Sterker

De vijver aan de Europalaan, de locatie van Son en Breugel Samen Sterker
Foto: Ons Son en Breugel

Son en Breugel Samen Sterker: een evenement waarin het leven, samen stil staan bij en aandacht geven aan kanker centraal staat. En alles wordt gezamenlijk georganiseerd voor en door Son en Breugel. Dat is de ambitie van het voormalig kernteam van Samenloop Son en Breugel.

Voor ieder wat wils

Son en Breugel Samen Sterker vindt plaats van in het weekend van 11 en 12 juni 2022. Rondom de vijver aan de Europalaan wordt naast een wandeltocht óók een hardloopwedstrijd en een wielermarathon georganiseerd. Teams van minimaal 15 deelnemers tussen 4 en 99 jaar lopen of fietsen van 14:00 tot 17:00 uur in teamverband en laten zich hiervoor sponsoren voor het goede doel. Bij de organisatie van de hardloop- en wielermarathon gaan we nadrukkelijk samenwerken met lokale sportverenigingen.

Aandacht voor kanker

(Ex-)kankerpatiënten staan centraal in het uitgebreide programma. Naast een VIP-ontvangst zullen zij op vrijdagavond ook de saamhorigheid van Son en Breugel ervaren. Voor de basisscholen volgt een speciaal schoolprogramma. En tijdens het evenement is op een lifestyle & foodcourt aandacht voor gezonde leefstijlgewoonten en voeding.

Stronger Live

Er zal tijdens Son en Breugel samen sterker veel live amusement te zien en te horen zijn gedurende dit weekend. Dit amusement wordt op zondagmiddag afgesloten met Stronger Live. Van 14:00 tot 17:00 uur wordt het podium gevuld met een keur aan lokaal talent, die het weekend in stijl zullen afsluiten.

Sponsoracties voor het goede doel

Voorafgaand aan dit weekend zullen er vele activiteiten georganiseerd gaan worden. De deelnemende teams organiseren in de aanloop acties om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst hiervan wordt tijdens Son en Breugel samen sterker bekendgemaakt. De goede doelen worden voor een deel bepaald door de teams en de helden. Zij mogen hun voorkeuren uitspreken in een stemronde, waarna het bestuur 3 doelen kiest, één lokaal, één regionaal en een landelijk doel. Uitgangspunt daarbij is dat het doel een positieve bijdrage levert aan de strijd tegen kanker of het leven met kanker draaglijker maakt.

De reis begint

Met nog 365 dagen te gaan staat de organisatie voor een ambitieuze en uitdagende tijd. Maar ze gaan dit indrukwekkende en geweldige evenement niet alleen organiseren. Ze doen het samen, samen met Son en Breugel. Sluit je bij hen aan en kom hen helpen, alleen of met je vereniging of team. Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met de organisatie via info@sbsamensterker.nl. Het uitgebreide programma vind je binnenkort op onze website: www.sonenbreugelsamensterker.nl en op de Facebookpagina Son en Breugel Samen Sterker.

Post article

Post article


Meer informatie

Datum: 11 juni 2022 tot 12 juni 2022
Tijd: van 17:00
Locatie: Vijver Europalaan

Kaart wordt geladen...