Spraakmakers: beginnen met winnen

Beginnen met winnen: drie spraakmakers in de bibliotheek
Foto: Pixabay CC0

Op dinsdagavond 14 mei is er van 19:00 tot 21:00 uur weer een lezing in de bibliotheek in Son en Breugel. De Spraakmakers zijn deze keer: voedingsdeskundige en hardloper Brigitte de Laat-Young en de twee gepassioneerde hardlopers, Herman Nijholt en Wim van de Griendt.

Hardlopen

Hoe loop ik een Persoonlijk Record? Wat eet ik voorafgaand aan de wedstrijd? Hoe blijf ik gemotiveerd?

De spraakmakers van vanavond namen het initiatief het plezier van hardlopen te delen met anderen en (vooral) ook de kennis om dit plezier vast te houden. Iedere spraakmaker vertelt zijn of haar eigen verhaal, op basis van zijn of haar expertise. Zo komen voeding, inspiratie, motivatie en mentale weerbaarheid aan de orde. Dat zijn immers de fundamenten voor plezier bij het hardlopen.

Hardlopers

Wim van de Griendt is hardlooptrainer, inspirator en trainer bij Running Blind, voor mensen met een visuele beperking. Brigitte de Laat-Young is  voedingscoach en Gewichtsconsulent bij B-Young. Daarnaast is ze buddy bij Running Blind. Herman Nijholt is coach en auteur van het boek ‘Beter aan de Start & Sterker Onderweg’ over de mentale aspecten bij het hardlopen. Ook hij is betrokken bij Running Blind.

Hard lopen

Ben je een beginnende hardloper, wil je jouw prestaties verbeteren, of wil je beginnen met hardlopen? Dan is deze informatieve ontmoeting echt iets voor jou. Koop online je kaartje via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op agenda. Bij de entreeprijs (niet-leden 5,00 euro en biebleden 3,50 euro) is een kopje koffie of thee inbegrepen.

Spraakmakers in de Bibliotheek

Bibliotheek Dommeldal is steeds op zoek naar Spraakmakers. Heb jij een bijzondere passie, of specifieke kennis over een bepaald onderwerp? En deel je graag jouw verhaal met anderen? Ga dan de uitdaging aan en kom er als Spraakmaker in de bibliotheek over vertellen.


Meer informatie

Datum: 14 mei 2019
Tijd: van 19:00 tot 21:00
Locatie: het Vestzak

Kaart wordt geladen...