Super kienen – 9 september 2018

Super kienen - 9 september 2018
Foto: Pixabay CC0

Zondag 9 september 2018 is het super kienen in het Vestzaktheater, met als hoofdprijs 350 euro en 450 euro voor de winnaar van het geluksgetal.

De wekelijkse kienbijeenkomsten worden gehouden op de zondagavond in het Vestzaktheater aan de Kerkstraat 2 in Son en Breugel. De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster.

Aanvang en sluiting

Er wordt gekiend in de grote theaterzaal en de foyerruimte.  Het Vestzaktheater is geopend vanaf 18:30 uur. De hal is al eerder geopend. Het kienen, begint om 19:30 uur precies en om 20:30 uur is er een pauze. In de pauze zijn diverse snacks te verkrijgen aan de bar en worden er ook weer jackpotkaarten en de kleine gelukskaartjes verkocht. Men kan ook kienkaarten ruilen en/of bijkopen. De kienavonden zijn om circa 22:15 uur afgelopen. Bij de Superkienavonden kan dit uitlopen tot ca. 22.30 uur.

Gast van de week

Elke deelnemer ontvangt een lotnummer bij binnenkomst. Vooraf aan het kienen wordt er een lotnummer getrokken. De winnaar is dan de gast van de week en ontvangt een kienkaart van zes, een jackpotkaart van zes, drie consumptiebonnen, een snack naar keuze en tot slot een leuk cadeautje.

Geluksgetal

Na de gast van de week wordt het nummer voor het geluksgetal bekendgemaakt. Wanneer kien valt op het geluksgetal (dus dit is het laatste nummer), dan krijgt deze persoon de kienprijs en de volledige inhoud van de gelukspot. Deze gelukspot wordt wekelijks verhoogd met 25 euro indien het geluksgetal niet valt.

Heeft men kien dan moet men dit duidelijk kenbaar maken door ‘kien’ te roepen en de hand op te steken, zodat de kienmaster het spel kan stilleggen. De assistent komt de kienkaart ophalen, de kaart wordt gecontroleerd en de prijs wordt vervolgens uitgereikt.

Bij het uitreiken van de prijzen die gevallen zijn op een volle kaart, krijgen degene die direct naast de winnaar zitten, zowel links als rechts, een aardige attentie.

Kijk voor meer informatie op de website van het super kienen.

Post article

Post article


Meer informatie

Datum: 9 september 2018
Tijd: van 19:30 tot 22:15
Locatie: het Vestzak

Kaart wordt geladen...