Voorstelling ‘De Trein’ van Toneelgroep Oase

Start nieuw toneelseizoen bij jongerencentrum Oase
Foto: Lianne van Asperdt

Na een seizoen hard werken is het tijd voor een echte voorstelling van Toneelgroep Oase. Op zaterdag 18 mei aanstaande om 19:30 uur in het Vestzaktheater.

De trein van Son naar Marseille gaat bijna vertrekken. Er stappen opvallende reizigers in. Iedereen heeft oog voor de prachtige diamant van de vrouw van de oliesjeik. Maar wat hebben zij een verwende kinderen.

Ook is er een nieuwe kok aan boord gegaan, maar kan deze kok eigenlijk wel koken? De trein vertrekt, maar bij de eerste de beste tunnel gebeurt er iets vreselijks: de diamant wordt gestolen. Op het volgende station staan de ‘special agents’ al klaar om de boel te onderzoeken. Zij ontdekken van alles: zo blijkt de conducteur een duister geheim te hebben, is de kruier niet helemaal eerlijk en ook de Italiaanse mama doet zich ietsepietsie anders voor dan ze is. En waar is de diamant?

Toneelgroep Oase bestaat uit twee enthousiaste toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. De toneelgroepen bestaan alweer enkele jaren en de leiding is dit seizoen in handen van regisseuse Suzanne Akkus. Elke woensdagmiddag wordt er met heel veel enthousiasme in jongerencentrum Oase geoefend.

Reserveer een kaartje via liannevanasperdt@hotmail.com. Kaartjes kosten 3 euro per stuk. Wees er snel bij want vol is vol. Kijk voor meer informatie op de website van Jongerencentrum Oase of het Facebookevenement.


Meer informatie

Datum: 18 mei 2019
Tijd: van 19:30 tot 20:30
Locatie: het Vestzak

Kaart wordt geladen...