Zomerspektakel JC Oase 2019

Zomerspektakel JC Oase 2018
Foto: Ons Son en Breugel

Dit jaar houdt Jongerencentrum Oase voor de tiende keer het basisschool zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan in Son.

Op zaterdag 29 juni beginnen we tussen 10:00 en 13:00 uur met verschillende spelletjes en luchtkussens voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4. Verder kunnen de kinderen zich laten schminken verschillend muziekinstrumenten versieren of heerlijke cupcakes maken. Op het Oranjeveld krijgen de kinderen een spelkaart waarmee gratis aan alle spellen kunnen deelnemen. Oase zal ervoor zorgen dat de kinderen niets te kort komen.

Om 14:00 uur starten we met de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 tot en met 8. Zij gaan in groepjes van 4, 5 of 6 kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan, een bounce kussen en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens.

Deelname is gratis en er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar: zomerspektakel@jc-oase.nl. Inschrijven kan tot en met 23 juni. Meer informatie vind je op de website van Jongerencentrum Oase.


Meer informatie

Datum: 29 juni 2019
Tijd: van 10:00 tot 17:00
Locatie: Oranjeveld

Kaart wordt geladen...