Search
Close this search box.

57e ELE Rally

ELE Rally Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Stichting ELE Rally is verheugd om de plannen voor de 2022-editie aan te kunnen kondigen, welk een terugkeer inhoudt naar de oorspronkelijke datum waarop de ELE altijd verreden wordt.

Ze hebben echter op voorhand al moeten besluiten dat ook de 2022-editie een ééndaagse editie zal worden. Alle ogen zijn gericht op zaterdag 21 mei aanstaande.

Op het gebied van Corona is er geen belemmering voor een dag van rallysport. De 57e editie van de ELE Rally brengt verder ook de bekende andere evenementen aan de start van de afgelopen jaren: De Historic Rally, Short Rally en ook de Cross Country zullen weer hun opwachting maken op de klassementsproeven. Ook voor deze editie zullen de proeven in de regio Eindhoven verreden worden met wat leuke verrassingen voor de deelnemers.

Start en finish op het Kerkplein

Met de gemeente Son en Breugel hebben ze een goede relatie opgebouwd de afgelopen jaren dus de hoofdlijnen van de afgelopen twee edities zal hetzelfde blijven. Zo zal de start ook weer vanaf het Kerkplein zijn, waar ze dit jaar weer voldoende ruimte hebben zoals in de 2019-editie. Ze kunnen nu al niet wachten op die prachtige aanblik van een rallydorp wat voor even het zenuwcentrum van rallyminnend Nederland is. Met flink wat publiek op het Kerkplein om de equipes aan te moedigen in hun strijd om een mooie klassering.

In de komende periode zal de organisatie regelmatig meer nieuws naar buiten brengen, dus houdt de website www.elerally.nl goed in de gaten, of volg hen op de verschillende socials.

Klassementsproef Son:

 • Start eerste ronde: 19:15 uur
 • Start tweede ronde: 21:39 uur (inclusief eerste ELE e-Rally)
 • Locaties publieksentree:
  • A50 afslag 7, Meubelplein Ekkersrijt
  • Ekkersrijt (ingang via Eindhovenseweg)
  • Verlengde Huizingalaan Eindhoven
  • Toegang tot klassementsproef: 10 euro, goed voor twee ronden; passe-partouts 25 euro.


Meer informatie

Wanneer: 21 mei 2022
Tijd: 10:00 tot 22:00 uur
Waar: Kerkplein
Kaart wordt geladen...