Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avond Wandel 4-Daagse 2022

Avond Wandel 4-Daagse, blijft in de pas lopen
Foto: Ons Son en Breugel

 

Het wordt langzaamaan mooi weer, tijd om naar buiten te gaan en lekker te gaan wandelen tijdens de Avond Wandel 4-Daagse 2022.

In juni heb je daar een mooie gelegenheid voor, want dan vindt van 7 tot en met 10 juni alweer de 22e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel plaats. Een jaarlijkse traditie, in de eerste week van juni. Loop gezellig mee met jouw gezin of met vrienden. Ook dit jaar wil je het zeker niet missen.

Organisator JC Oase is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De routes worden op dit moment uitgezet en zal je langs de mooiste plekjes van ons dorp leiden. Ook deze editie zijn er verschillende nieuwe routes mede doordat de startlocatie bij jongercentrum Oase midden in het centrum van ons dorp ligt. Op vrijdagavond sluiten we gezamenlijk de Avond Wandel 4-Daagse 2022 af op het kerkplein dat gedurende vier dagen zal worden omgedoopt tot het “Oase Wandelplein”. Die avond zal Wa’n Klank traditioneel voor de muzikale ondersteuning zorgen.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere avonden willen meehelpen bij bijvoorbeeld oversteekpunten. Aanmelden kan door een email te sturen naar: aw4d.info@jc-oase.nl. Voor meer informatie over de Avond Wandel 4-Daagse kun je e-mailen naar voorgaand mailadres of kijken op www.jc-oase.nl.


Meer informatie

Wanneer: 7 juni 2022 tot 10 juni 2022
Tijd: 18:00 tot 21:30 uur
Waar: Jongerencentrum Oase
Kaart wordt geladen...