Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avond Wandel 4-Daagse 2024

Avond Wandel 4-Daagse, blijft in de pas lopen
Foto: Ons Son en Breugel

De 26e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel, het inmiddels grootschalige sportieve festijn voor de hele familie, is ook dit jaar in handen van J.C. Oase. Vanaf dinsdag 4 juni gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid.

Lopen kan op de afstanden 2,5 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De routes van de 2,5 kilometer en de 5 kilometer worden naast een routebeschrijving voorzien van routepijlen. De 10 kilometer heeft alleen een routebeschrijving. Je kunt jezelf en de familie inschrijven via de website van jongerencentrum Oase.

Deelname aan dit evenement kost 4 euro per persoon bij inschrijving vooraf. Iedereen die meeloopt – dus ook de begeleiders – moet er wel voor zorgen daadwerkelijk ingeschreven te staan bij de organisatie, zodat er onderweg voor iedereen een hapje en een drankje beschikbaar is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene.

De organisatie zet medewerkers in als oversteekposten en de routes zijn gecontroleerd op veiligheid, desondanks is meelopen met de Avond Wandel 4-Daagse is op eigen risico en verantwoordelijkheid.


Meer informatie

Wanneer: 4 juni 2024 tot 7 juni 2024
Tijd: 18:00 tot 23:00 uur
Waar: Kerkplein
Kaart wordt geladen...