Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avond Wandel 4-Daagse Winterwandeling

Winterwandeling in de sneeuw bij het Oud Meer in Son
Foto: Ons Son en Breugel

De organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse organiseert iets nieuws: een winterwandeling langs een voor de gelegenheid versierde route.

Op zondag 18 december start de winterwandeling vanaf 14:00 uur bij jongerencentrum Oase. De route van ongeveer vier-en-een-half kilometer loopt door het hertenkamp, waar de kerststal te bewonderen is. Verder loopt de route ook langs de kerk, en indien deze open is, is ook daar de kerststal te bezoeken.

De organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse hoopt dat de bewoners langs de route meehelpen de winterwandeling onvergetelijk te maken. Zij krijgen een brief in de bus met de vraag zij het leuk vinden de route mee aan te kleden. Dit kan zijn door middel van lichtjes, kerst- en/of winterversiering achter het raam of in de tuin. “Zo proberen we met z’n allen een feestelijke route te creëren,” zegt de organisatie.

Tot en met 6 januari te wandelen

Kan je 28 december niet meewandelen? Geen nood. Het is de bedoeling dat de route ook na zondag 18 december nog te lopen is, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. De einddatum is 6 januari 2023. “Wij zouden het super vinden als bewoners langs de route versiering tot deze datum wil laten hangen/staan.”

Aanmelden is niet nodig. Jong en oud is zondag 18 december vanaf 14:00 uur welkom bij jongerencentrum Oase als startpunt. De organisatie zorgt natuurlijk voor ‘koek en zopie‘, wat bij een winterwandeling niet kan ontbreken.


Meer informatie

Wanneer: 18 december 2022
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Waar: Jongerencentrum Oase
Kaart wordt geladen...