Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beach Event Son: The Last Edition

Beach Event Son 2017: organisatie zet de puntjes op de i
Foto: Ons Son en Breugel

Na tien jaar Beach Event Son komt er een einde aan het evenement, maar niet voordat de organisatie nog één keer alles uit de kast haalt.

Het waren twee stille jaren. Maar op 27 augustus 2022 is het Sonse strand op de Waterhoef weer klaar voor een dag vol zon, volleybal, muziek en gezelligheid. Voor de laatste keer. Het feest begint al ’s ochtends met het beachvolleybal toernooi, dat duurt tot ongeveer het einde van de middag. Dan nemen de artiesten het over, die dit jaar niet in een tent maar op het goudgele strand van de Waterhoef het publiek zullen vermaken.

Mensen hoeven niet meer tussendoor naar huis. De organisatie nodigt mensen uit om een hapje en een drankje op het terrein te nuttigen. Het uitbundige feest dat altijd ontstaat na afloop van het toernooi blijft dan doorgaan tot het einde van het evenement. De line-up aan artiesten houdt de organisatie nog even voor zich, maar men wil beukend eindigen zoals je van hen kunt verwachten.

Er is dit jaar ruimte voor ongeveer tweehonderd teams, die zich vanaf 7 mei in kunnen schrijven op de website van Beach Event Son.


Meer informatie

Wanneer: 27 augustus 2022
Tijd: 10:00 tot 22:00 uur
Waar: Waterhoef
Kaart wordt geladen...