Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brainstormsessie veiligheid Hendrik Veenemanstraat

De fietsoversteek bij de Hendrik Veenemanstraat
Foto: Ons Son en Breugel

Nog niet zolang geleden zocht een bewoner van de Hendrik Veenemanstraat contact met de politieke partij Voor U, met de vraag of zij iets kunnen betekenen in een oplossing voor de verkeerssituatie in deze straat.

Zij willen bekijken hoe zij daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren. Graag werkt Voor U samen met de inwoners aan een oplossing voor problemen die er leven in Son en Breugel. Daarom organiseren zij op 14 oktober, van 19:00 tot 21:30 uur, een brainstormavond in De Bongerd.

Waar zij naar de bewoners van de Hendrik Veenemanstraat luisteren en samen met hen tot ideeën komen die het woonplezier in deze straat zouden kunnen verhogen. Het plan is om deze ideeën uit te werken in een voorstel, dat de partij aan de gemeenteraad gaat aanbieden. In de hoop en verwachting dat die er daarna serieus mee aan de slag gaat.

De bewoners van de Hendrik Veenemanstraat kunnen zich voor deze avond aanmelden bij helgahelders@gmail.com. Voor U hoopt op een grote opkomst en verwelkomen je graag op 14 oktober.

Het programma

  • 19:30 uur: Welkom en even voorstellen
  • 19:45 uur: Wat is het probleem?
  • 20:15 uur: Wat zie jij als oplossing?
  • 21:00 uur: Wat zien we samen als oplossing?
  • 21:15 uur: Afsluiting en drankje

Voor U

In 2020 is de nieuwe politieke partij Voor U gestart in Son en Breugel. Een politieke beweging voor iedereen, ongeacht de politieke kleur en gezindte. Voor U wil los van elk politiek sentiment, wars van partijpolitiek, op een haalbare en open manier samenwerken met en voor inwoners. Met als doel puur het versterken van het woon- werk- en leefklimaat in ons dorp. Kijk ook op de website www.vooru-sonenbreugel.nl.


Meer informatie

Wanneer: 14 oktober 2021
Tijd: 19:30 tot 21:15 uur
Waar: Feestcafé de Bongerd
Kaart wordt geladen...