Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carnavallerskunner 2023

Man in konijnenpak met een blad bier die meedoet aan de oberrace
Foto: Ons Son en Breugel

Op carnavalsmaandag organiseert de Raad van Elf van carnavalsvereniging de Krutjesrapers een nieuw evenement: de Carnavallerskunner.

Voorheen werd de Krutjesgatse Oberrace georganiseerd. Dit jaar is er voor een nieuwe invulling gekozen. Gebaseerd op het televisieprogramma ‘de Alleskunner’ heeft de Raad van Elf hieraan een carnavaleske twist gegeven. De Carnavallerskunner bestaat uit meerdere eenvoudige, ludieke carnavaleske spellen.

Het is een afvalstrijd waarbij het niet belangrijk is om een spel te winnen, maar om juist niet te verliezen. De kandidaat die de opdracht niet of als laatste volbrengt, valt af en moet het spel verlaten. De laatste twee deelnemers spelen het slotspel en maken kans op de felbegeerde wisseltrofee en de titel Krutjesgatse Carnavallerskunner 2023.

Er zijn twee categorieën welke achtereenvolgens het gehele spel spelen. De eerste categorie is de Horecaklasse. Medewerkers van elke horecagelegenheid in Krutjesgat kunnen zich hiervoor inschrijven. De tweede categorie is de Krutjesgat VIP-klasse. Hiervoor wordt door de Raad van Elf een selectie gemaakt.

De Carnavallerskunner wordt georganiseerd door de Raad van Elf in samenwerking met Café Restaurant de Zwaan. Het evenement zal plaatsvinden op carnavalsmaandag 20 februari 2023 in de Residentietent van carnavalsvereniging de Krutjesrapers op het Kerkplein. De tent is open vanaf 13:00 uur. Rond 13:30 uur start de Horecaklasse. Aansluitend rond 14:30 uur start de VIP-Klasse. Rond 15:30 uur zal er een optreden plaatsvinden.


Meer informatie

Wanneer: 20 februari 2023
Tijd: 13:30 tot 17:00 uur
Waar: Kerkplein
Kaart wordt geladen...