Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carnavalswandeling ‘Krutjesgat Draait Door’

De optocht van Krutjesgat 2019 in 78 foto’s
Foto: Ons Son en Breugel

De Krutjesrapers wil carnaval niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom komen ze met de wandeltocht Krutjesgat Draait Door.

Carnavalsvierders kunnen onder de noemer ‘Krutjesgat Draait Door 2022’ de zaterdag en zondag van carnaval (26 en 27 februari 2022) wandelen langs vijf verschillende locaties in Son en Breugel. Bij ieder locatie krijgen wandelaars een hapje en een drankje voorgeschoteld. Beide dagen worden afgesloten met een diner vol entertainment in café-restaurant de Zwaan.

In plaats van hutje mutje in een tent op het Kerkplein is spreiding het toverwoord. Door twee dagen uit te trekken voor het evenement, krijgt iedereen de kans om mee te doen aan de carnavaleske wandeltocht. Beide dagen zijn identiek.

Coronamaatregelen

Desondanks houden de Krutjesrapers een slag om de arm. Nog niet alles is mogelijk. Zo moeten bezoekers van het diner rekening houden met de sluitingstijd van de horeca om 22:00 uur, anderhalve meter afstand, verplichte zitplaatsen en moeten zij een geldig corona toegangsbewijs kunnen laten zien.

De organisatie beweegt mee me de dan geldende coronamaatregelen. Op 15 februari 2022 is de volgende corona persconferentie ingepland, waarbij mogelijke versoepelingen of verzwaring van maatregelen worden aangekondigd.


Meer informatie

Wanneer: 26 februari 2022 tot 27 februari 2022
Tijd: 09:00 tot 22:00 uur
Waar:
Kaart niet beschikbaar