Search
Close this search box.

Christmas in Harmony

De Sint-Genovevakerk in Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Op vrijdagavond 16 december sluit harmonie Pro Honore et Virtute dit jaar muzikaal af met het kerstconcert “Christmas in Harmony” in de Sint-Genovevakerk in Breugel. Maar liefst drie muziekgezelschappen van PHEV brengen jou met een programma al helemaal in de kerstsfeer.

Na hun afzonderlijke optredens op het schoolplein bij de Stoklandschool in september en tijdens het weekend van het “Grand Merci” en het dorpsconcert eind november, treden de opleidingsharmonie, de percussiegroep en de malletgroep samen voor je op.

Verrassende onderdelen

De opleidingsharmonie speelt onder leiding van dirigente Marly Sengers zowel klassieke kerstnummers, als ook een meer modern kerst-repertoire. Ook dirigent Marc Dufour zal je met de slagwerkers trakteren met een melodische kerst. Daarnaast staan enkele verrassende onderdelen, zoals een duet en enkele vertellingen op het programma.

Kom in harmonie luisteren van deze drie jeugdige orkesten. Het concert vangt 16 december aan om 20:00 uur. De toegang is gratis en de organisatie adviseert iedereen om zich warm aan te kleden. Kijk voor meer informatie op www.phev.nl.

Flyer Christmas In Harmony
Flyer: Harmonie Pro Honore Et Virtute

Meer informatie

Wanneer: 16 december 2022
Tijd: 20:00 tot 22:30 uur
Waar: Sint Genovevakerk
Kaart wordt geladen...