Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dorpsconcert harmonie Pro Honore Et Virtute

Harmonie Pro Honore sluit 2017 muzikaal af
Foto: Hans Waals

Terug van weggeweest: het dorpsconcert in het najaar door harmonie Pro Honore Et Virtute. Vrijdagavond 26 november vanaf 20:15 uur neemt het harmonieorkest onder leiding van dirigent Johan Smulders, ons opnieuw mee in een muzikale beleving.

Als dank aan de vele trouwe fans van de Harmonie wordt de tribune weer opgebouwd en schittert het orkest in de zaal. Tijdens dit concert worden ook enkele muzikanten en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Met veel enthousiasme is sinds de zomer gewerkt aan een scala van nieuwe muziekstukken en de muzikanten staan te popelen om Son en Breugel weer iets moois te presenteren.

Iedereen is dan ook welkom op basis van het maximum aantal beschikbare zitplaatsen. Daarom is toegang alleen mogelijk met gereserveerde (gratis) tickets. De capaciteit van het Vestzaktheater is beperkt en vol is vol, dus reserveer snel uw tickets via de website van het Vestzaktheater. Entree is gratis. Tijdens het concert vraag harmonie Pro Honore Et Virtute je om een vrijwillige bijdrage voor het evenement Son en Breugel Samen Sterker in hun strijd tegen kanker op 11 en 12 juni 2022.

Naast een geldig ticket voor het concert is voor toegang tot het Vestzaktheater voor iedereen vanaf 18 jaar ook een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs vereist. Het Vestzaktheater opent haar deuren en de foyer om 19:15 uur. Zorg dat je tijdig plaats neemt op de tribune, het concert vangt aan om 20:15 uur.

Meer info over dit concert en Harmonie Pro Honore et Virtute: kijk op www.phev.nl, of volg de social media op Facebook en Instagram. De harmonie ontvangt iedereen graag op vrijdag 26 november bij het dorpsconcert in het Vestzaktheater.

Afbeelding: Harmonie Pro Honore Et Virtute


Meer informatie

Wanneer: 26 november 2021
Tijd: 20:15 tot 23:15 uur
Waar:
Kaart niet beschikbaar