Search
Close this search box.

Filmconcert Harmonie PHEV

Flyer filmconcert harmonie PHEV
Foto: Harmonie PHEV

Wederom treedt het harmonieorkest van PHEV op in de Vestzaktheaterzaal van het Dommelhuis met een filmconcert. Twee avonden luisteren naar filmmuziek live uitgevoerd door de harmonie van Son en Breugel onder leiding van dirigent Marc Dufour, samen met artiesten en entertainment.

Want wat is film zonder muziek? Ook deze avond zal je ervaren dat een live vertolking van de soundtracks van een groot aantal films je kippenvel bezorgt. Van tekenfilm tot drama, van humoristisch tot avontuur. De harmonie speelt deze avond een geheel nieuw repertoire in vele stijlen, van lichte muziek tot klassiek. Momenten waarop je op het puntje van uw stoel zit en dan weer in jouw gedachten wegdromend naar de wereld van de film. We ontvangen je graag in de tijdelijk ingerichte bioscoopzaal van dit theater. Dit filmconcert is absoluut een beleving voor jong en oud, zeker geschikt voor het gehele gezin, of samen met grootouders.

Op deze donderdagavond 18 januari houdt PHEV tevens hun Grand Merci avond. Voorafgaand en tijdens het concert danken zij hun Vrienden, sponsoren, relaties en vrijwilligers. De Vrienden worden hiervoor uitgenodigd per brief via het bestuur van de “Vrienden van de Harmonie”. De ontvangst voor het Grand Merci is om 19:15 uur in de foyer. Het bestellen van de gratis kaarten voor genodigden gaat met link of QR-code en wachtwoord zoals in de brief vermeld. Heeft u als Vriend begin december nog geen brief ontvangen, neem dan contact op met de secretaris van de Vrienden, de heer Rinus Verhagen (06 – 2895 2381). Overige info over de Vrienden krijgt u via deze link naar de Vrienden.

Vrije kaarten voor donderdag 18 januari en ook alle kaarten voor vrijdag 19 januari zijn te koop via de website van het Vestzaktheater of via het Dommelhuis. Ook kunt u de QR-code op de flyer scannen. Meer info: www.phev.nl.


Meer informatie

Wanneer: 18 januari 2023
Tijd: 20:00 tot 22:15 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...