Zoek
Sluit dit zoekvak.

Filmconcerten Harmonie

open Repetitie harmonieorkest PHEV
Foto: Hans Waals (aangeleverd)

Wederom verwelkomt het harmonieorkest van Pro Honore et Virtute iedereen in het Dommelhuis. Twee avonden genieten van de mooiste filmmuziek live uitgevoerd door de Harmonie van Son en Breugel onder leiding van dirigent Marc Dufour, samen met artiesten en entertainment. Want wat is film zonder muziek?

Ook deze avond zal je ervaren dat een live vertolking van de soundtracks van een groot aantal films je kippenvel bezorgt. Van tekenfilm tot drama, van humoristisch tot avontuur. De harmonie speelt deze avond een geheel nieuw repertoire in vele stijlen, van lichte muziek tot klassiek. Momenten waarop je op het puntje van jouw stoel zit en dan weer in jouw gedachten wegdromend naar de wereld van de film. We ontvangen je graag in de tijdelijk ingerichte bioscoopzaal van dit theater. Dit filmconcert is absoluut een beleving voor jong en oud, zeker geschikt voor het gehele gezin, of samen met grootouders. De harmonie verwelkomt je graag. Meer weten over harmonie Pro Honore et Virtute? Kijk dan op www.phev.nl.

Op donderdagavond 18 januari houdt de harmonie tevens hun Grand Merci avond. Voorafgaand en tijdens het concert danken zij vrienden, sponsoren, relaties en vrijwilligers. De vrienden zijn hiervoor uitgenodigd per brief via het bestuur van de “Vrienden van de Harmonie”. De ontvangst voor het Grand Merci is om 19.15 uur in de foyer. Het bestellen van de gratis kaarten voor genodigden gaat met link of QR-code en wachtwoord zoals in de brief vermeld.

Kaarten voor 18 en 19 januari zijn te bestellen via de website van het Vestzaktheater in het Dommelhuis: https://www.vestzaktheaterson.nl/programma


Meer informatie

Wanneer: 19 januari 2024 tot 21 januari 2024
Tijd: 20:15 tot 22:00 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...