Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herfstconcert jeugd harmonie Pro Honore Et Virtute

Jeugd harmonie Pro Honore Et Virtute tijdens Music In Blue
Foto: Ons Son en Breugel

De dagen worden korter en de bladeren vallen weer van de bomen, tijd voor de jeugd van harmonie Pro Honore Et Virtute om ons te trakteren. Op zondagmorgen 21 november geven zij vanaf 11:00 uur in het Vestzaktheater een warm herfstconcert.

Nadat het de afgelopen tijd wat stilletjes was, hebben deze jonge muzikanten de repetities weer opgepakt en is een concert samengesteld. Tijdens het herfstconcert treden de Opleidingsharmonie onder leiding van dirigente Marly Sengers en het samenspeelorkest gedirigeerd door Freddie Louwers op.

De wat oudere jeugd van de opleidingsharmonie weet inmiddels hoe het is om op een podium op te treden. Voor enkele muzikanten van het samenspeelorkest is het de eerste keer dat zij optreden voor publiek. Best spannend en een mooie ervaring dat je bij onze Harmonie als zo snel na je eerste muziekles in een echt orkest mag optreden.

Toegang herfstconcert

De entree is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Voor toegang tot het Vestzaktheater is een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs vereist. Voor jong en oud een mooie muzikale afsluiting na een herfstwandeling of anders een goede start van deze zondag. De jeugd heet iedereen van harte welkom.

Meer info over dit concert en harmonie Pro Honore Et Virtute van Son en Breugel: kijk op www.phev.nl, of volg de social media op facebook en Instagram.


Meer informatie

Wanneer: 21 november 2021
Tijd: 11:00 tot 13:30 uur
Waar: het Vestzak
Kaart wordt geladen...