Zoek
Sluit dit zoekvak.

Intocht Sinterklaas 2023

Sinterklaas die de kinderen van Son en Breugel begroet
Foto: Ons Son en Breugel

Op zondag 19 november 2023 om 14:00 uur zal Sinterklaas met zijn gevolg weer aankomen in Son en Breugel. Dat doet hij zoals gebruikelijk bij de brug aan de Kanaaldijk-Zuid. Daarna vertrekt de stoet richting het gemeentehuis.

De traditie om Sinterklaas en zijn pieten feestelijk welkom te heten in Son en Breugel moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom heeft de gemeente voor die dag vanaf 13:15 uur diverse verkeersmaatregelen. De tijdelijke verkeersmaatregelen bestaan uit het tijdelijk geheel of gedeeltelijk afsluiten van de volgende wegen: Ekkersrijt 3000, Kanaaldijk-Zuid, Nieuwstraat, Brink, Antoon van de Venstraat, Airbornestraat en Raadhuisplein.

Na aankomst van Sint Nicolaas bij het gemeentehuis kunnen de wegafzettingen worden opgeheven met uitzondering van die bij het Raadhuisplein (hoek Airbornestraat/Heistraat, Raadhuisplein/Nieuwstraat en Raadhuisplein/Taylorstraat). Dit duurt tot maximaal 16:30 uur.

Wil je de intocht van de goedheiligman bezoeken? Verstandig is om dan te voet of met de fiets te komen om onnodige verkeersopstoppingen en parkeerproblemen te voorkomen.

De intocht van 2022 herbeleven kan via deze link.


Meer informatie

Wanneer: 19 november 2023
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Waar: Wilhelminakanaal
Kaart wordt geladen...