Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jubileumconcert Sons Kamerkoor: Ode aan de elementen

Dommelhuis, het dorpshuis in Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Zaterdagavond 13 mei brengt het Sons Kamerkoor een ‘Ode aan de elementen’. Op deze avond, die om 20:15 uur begint, draait alles om de elementen aarde, water, lucht en vuur.

Per element zingen we een aantal liederen; in het Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands en Spaans. Het koor zingt werken van bekende componisten als Elgar, Haydn en Purcell, maar ook van minder bekende als Lemmens, Quartel en Wellesley. Zo staan er een gezongen ‘Air’ van Bach en ‘Let the Sunshine in’ uit de musical Hair op het programma.

Multidisciplinaire happening

Dit jubileumconcert wordt een multidisciplinaire happening. Dichters, fotografen, tekenaars en een schilder uit Son en Breugel doen eraan mee. Pianist/componist Maurick Reuser en percussionist Marc Dufour, interim-dirigent van Harmonie Pro Honore et Virtute, verzorgen de begeleiding en het intermezzo. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Paul Gieles.

Het concert in het Vestzaktheater in het Dommelhuis begint om 20:15 uur, de inloop is vanaf 19:45 uur. Kaarten regelt u via www.vestzaktheaterson.nl of aan de zaal. De entree is 10 euro.


Meer informatie

Wanneer: 13 mei 2023
Tijd: 20:15 tot 21:30 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...