Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klapstoelenconcert 2021

Harmonie Pro Honore Et Virtute op het Kerkplein tijdens het klapstoelenconcert in 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Door de lange periode van gedwongen lockdown was het stil in het dorp. Veel te lang en veel te stil, vindt de harmonie. Nu het weer kan, zijn de orkesten van harmonie Pro Honore et Virtute de afgelopen weken hard aan de slag gegaan om nog voor de zomervakantie een klapstoelenconcert te verzorgen.

Ze laten zich op donderdag 22 juli horen met het klapstoelenconcert, een gratis openluchtconcert op het Kerkplein in Son en Breugel. Aangezien de drie deelnemende orkesten samen veel te groot zijn voor de kiosk nemen de muzikanten plaats onder de schaduw van de Sonse kerktoren en is het gehele kerkplein ter beschikking voor het publiek.

Het concept is in ons dorp inmiddels bekend. Je neemt zelf een eigen klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Zet dit keer je stoel op anderhalve meter afstand van elkaar, dan zorgen het harmonieorkest en de jeugd van de opleidingsharmonie en het samenspelorkest voor het entertainment.

Kortom, kom op donderdagavond 23 september om 19:30 uur met je klapstoel naar het Kerkplein en geniet van een heerlijk zomers concert. Kom alleen, of met familie en buurtgenoten.

De muziek heeft de harmonie in de hand, het weer echter niet. Houd daarom bij dreigend weer de berichten op social media in de gaten voor doorgang van het concert. Meer info over deze en andere concerten van harmonie Pro Honore et Virtute: zie www.phev.nl.

Afbeelding: Harmonie Pro Honore Et Virtute


Meer informatie

Wanneer: 23 september 2021
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Waar: Kerkplein
Kaart wordt geladen...