Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koningsnachtconcert 2023

Remember September: bevrijdingsconcert
Foto: Ons Son en Breugel

Opnieuw organiseert harmonie Pro Honore et Virtute samen met het Oranjecomité op de avond voor Koningsdag, op woensdag 26 april, een Koningsnachtconcert op het Kerkplein in ons dorp.

Na het succes van 2018, waarbij zo’n 2000 mensen op het plein genoten van het Koningsnachtconcert, waren er ook in 2020 en 2021 plannen voor een volgende editie. Zoals voor zovele evenementen bleek corona helaas een spelbreker en kon een geplande tweede editie niet doorgaan.

Nu het weer kan, maakt het harmonieorkest zich weer op voor een prachtige beleving. Alle ingrediënten zijn ook dit jaar weer aanwezig: de harmonie, veel lokaal zangtalent en een bruisend dorp dat wel van een feestje houdt. Met de steun van de gemeente, diverse sponsoren en misschien wel het allerbelangrijkste: enthousiaste vrijwilligers die er samen iets moois van willen en kunnen maken, staan alle seinen op groen om er een leuk concert van te maken.

Koningsnacht vieren we samen

De harmonie en het Oranjecomité zijn ervan overtuigd dat ze met deze gratis toegankelijke feestavond een prachtige start van de Koningsdagviering bieden. Een programma dat je samen viert in ons eigen dorp. Vandaar ook het motto van dit concert: “Koningsnacht vieren we samen in Son en Breugel”. Voor jong en oud voldoende reden om op 26 april gezellig samen te komen op het Kerkplein en te genieten van een prachtig concert.

Inmiddels repeteert het harmonieorkest hard om het programma onder de knie te krijgen. Bijzonder is dat dit het eerste concert is van dirigent Marc Dufour, die afgelopen januari als interim dirigent van het harmonieorkest de plek op de bok heeft overgenomen. De ervaring van Marc als dirigent van diverse orkesten in Nederland en België geeft de harmonie het vertrouwen dat er met nieuwe energie weer veel mogelijk is. Ook het programma is volledig nieuw en dit betekent dat het orkest flink aan de bak moet.

Lokale artiesten

Net als in 2018 is het Koningsnachtconcert 2023 ook weer het podium voor enkele bekende, en minder bekende lokale artiesten. Voor nu: zet woensdag 26 april in uw agenda en beleef het Koningsnachtconcert 2023 op het Kerkplein mee met de rest van ons dorp.

Meer informatie over het Koningsnachtconcert verschijnt de komende weken in de media, op de website www.phev.nl, en de FB-pagina van PHEV https://www.facebook.com/harmonie.phev.


Meer informatie

Wanneer: 26 april 2023
Tijd: 20:00 tot 22:30 uur
Waar: Kerkplein
Kaart wordt geladen...