Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kuylkamp Festival 2022

Tent op Kuylkamp Festival
Foto: Kuylkamp (aangeleverd)

 

Kuylkamp Festival, een unieke muziek- en kampeerspektakel voor het hele gezin dat al weer voor de tiende keer georganiseerd wordt net buiten Breugel.

Vrijdagavond en zaterdag staat het festival in het teken van optredens van diverse bands en Dj’s met daarnaast ruimte voor veel flauwekuyl en gezelligheid. Bezoekers betalen een lage all-in prijs waarin alle consumpties en eten is ingrepen. Zelfs het optionele verblijf op de camping hoort daarbij. Speciale aandacht gaat uit naar de zondagmiddag, wanneer voor VIP’s met een beperking een daverend feest wordt georganiseerd. Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van een aantal trouwe sponsoren en donateurs.

Tent en festivalterrein staan dit jaar in het teken van het thema ‘’Inpakken en …’’

Vrijdag en zaterdag wordt afgesloten met een gezellig kampvuur, waarbij muzikanten en festival bezoekers tot in de kleine uurtjes samen kunnen nagenieten. Ook voor de allerkleinsten en voor de jeugd worden diverse activiteiten georganiseerd, dus het hele gezin is welkom. Het festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers maar ook bezoekers wordt gevraagd af en toe een steentje bij te dragen, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden.

Je kunt kiezen uit dagkaarten of een weekendkaart. Voor slechts 55 euro is een volwassene het hele weekend onder de pannen. En al voor slechts tien euro kan je zaterdagmiddag de sfeer komen proeven. Voor meer informatie, de line-up en tickets verwijzen we je graag naar www.kuylkamp.nl en volg hen op www.facebook.com/KuylKamp/


Meer informatie

Wanneer: 24 juni 2022 tot 26 juni 2022
Tijd: Hele dag uur
Waar: Kuylkamp
Kaart wordt geladen...