Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon – december 2022

George Blanken
Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)

Komende editie van Lazy Sonnie Afternoon op zondag 4 december heeft een invulling voor de echte muziekliefhebber. Opener is de in Son zeer bekende George Blanken gevolgd door de hoofdact Senja Sargeant (Canada).

Senja Sargeant

Senja Sargeant kwam als tiener uit de clubscene in Montreal en tekende haar eerste grote platencontract op 26-jarige leeftijd met haar countryband Ladies of the Canyon. Het volledig vrouwelijke kwartet verwierf al snel bekendheid en een toegewijde aanhang. Senja toerde uitgebreid met de groep door Canada, de VS en Europa, waarbij ze het podium deelde met gerenommeerde acts en opende voor legendes als Kenny Rogers, Buffy Sainte- Marie, Alan Jackson, Lhasa de Sela en Great Big Sea.

Nadat ze de band had verlaten en als soloartiest was begonnen, verhuisde Sargeant naar Nederland. In 2020, amper drie jaar na de verhuizing, werd ze uitgenodigd om te verschijnen in het enorm populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Hierbij werd ze meteen een favoriet bij fans van Team Waylon. Verwijzend naar haar talent noemde Waylon haar stem zelf ‘goddelijk’ en beweerde dat hij liever persoonlijk zou samenwerken dan met haar verder te gaan in de show.

Deze samenwerking staat nog op stapel. In 2021 keerde Sargeant terug naar de nationale televisie met ‘Beat Me: The Five Knockouts’, waar ze opnieuw indruk maakte en de harten veroverde van de jury bestaande uit Gordon, Ronald Molendijk en Jan Dulles.

George Blanken

George Blanken is creatief en veelzijdig. Naast zijn passie voor fotografie is hij een begenadigd zanger. Zo is hij leadzanger bij Crazy Cadillac, Chicken George & the Funky Farmers, en de feestband X-Tended, een zevenkoppige pop, disco en soulband. Hij trad ook op tijdens de zittingsavond.

Bovendien wil hij zijn vaardigheden delen en geeft hij les als coach bij Afterglow, voorheen GLOW+. Een nieuw project is op dit moment de musical Jezus Christ Superstar waar hij in de cast Judas vertolkt. Daarnaast is hij ook singer-songwriter en begeleidt hij zichzelf op gitaar. Dat maakt dat een optreden bij het akoestisch podium van Lazy Sonnie Afternoon helemaal past.

Aanvang en entree

Aanvang van Lazy Afternoon is 15:30 uur in de kapelzaal van hotel la Sonnerie, Nieuwstraat 45. De entree voor deze muzikale middag bedraagt 10 euro. Op de dag zelf aan de kassa of via de ticketlink in de QR-code.

De middag wordt afgerond met een muzikale afterparty met huisband Caponata in de lounge van La Sonnerie.


Meer informatie

Wanneer: 4 december 2022
Tijd: 15:30 tot 18:30 uur
Waar: hotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...