Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon – Maart 2022

Lazy Sonnie Afternoon logo
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

De eerste Lazy Sonnie Afternoon van 2022, met in maart Bai Kamara Jr. uit Sierra Leone en Elysian uit Nederland.

Bai Kamara Jr.

Bai Kamara Jr., is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst in zijn muziek onthult. Woonachtig in Brussel. Hij deelde het podium met internationale artiesten als Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, was de openingsact van Vanessa Paradis’ Love Songs International Tour in 2014 en 2019. Zong in een duo met Dani Klein van Vaya Con Dios en verzorgde tevens haar voorprogramma.

Kamara’s betrokkenheid bij NGO’s heeft geleid tot een samenwerking met de wereldster Youssou N’Dour. Twee van Bai’s liedjes zijn opgenomen door de Spaanse regisseur Paco Torres voor de film El Vuelo Del Tren (The Magic of Hope). Bai is een briljant componist die zijn zeer divers muzikaal talent laat horen op zijn vijf albums (Living Room, Urban Gipsy, Disposable Society, This Is Home en Mystical Survivors). Zijn nieuwe cd Salone verscheen op in januari 2020. Dit zeer persoonlijke en bluesy werk markeert een nieuwe fase in de carrière van Kamara Jr.

Elysian

Elysian (NL) was in september 2016 ook al eens te gast op het Lazy-podium. Elysian maakt muziek met passie en gevoel. Met liedjes over het leven, over hobbels op de weg, over liefde en vriendschap, en alle frustraties, angsten en (on)gelukkigheden die je op de koop toe krijgt. Laat je verrassen door muziek met een volle sound. Diversiteit staat centraal.

Covid-19 maatregelen

  • De edities vinden plaats in de kapelzaal van La Sonnerie.
  • Vanaf 25 september geldt een maximum van 120 personen, alleen zitplaatsen.
  • De entreeprijs van een Lazy Sonnie Afternoon middag bedraagt € 10,00 p/p. (excl. servicekosten bij online bestelling)
  • Tickets kunnen online worden besteld en betaald via deze link. Tevens kan een ticket worden gekocht voor aanvang in La Sonnerie.
  • Volgens de nieuwe RIVM richtlijnen zijn zij verplicht om bij toegang om uw Vaccinatiebewijs ( QR-code) en ID-Bewijs ( Identificatiebewijs) te vragen. Zij verzoeken je daarmee rekening te houden.

Kijk voor meer informatie op de website van Lazy Sonnie Afternoon.


Meer informatie

Wanneer: 6 maart 2022
Tijd: 15:30 tot 18:00 uur
Waar: Kloosterhotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...