Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon – mei 2022

Logo Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Akoestisch live podium in de sfeervolle kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie. met op 8 mei hoofdact Harry Hendriks en Eric Coenen (NL) en als supportact Mr. Guy Fox.

Harry Hendriks en Eric Coenen (NL)

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, 16 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar, waarmee hij al eerder op het Lazy-podium stond. Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album “About Time” en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP “Alle Tijd”. Dit Nederlandstalig schrijven en zingen bevalt zo goed dat er nu wordt gewerkt aan een nieuw album “Zondagskind”. Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende ‘gespreksstof’.

Mr. Guy Fox (NL)

Mr. Guy Fox heeft in de bittere kou van Noorwegen zijn passie voor muziek ontdekt. Als straatmuzikant speelde hij op de straten van Oslo zijn eerste eigen nummers. Toen hij terugkwam in Nederland won hij muziek-wedstrijden waarin hij competitie van het conservatorium en de Rock Acadamy achter zich liet. Ook speelde hij op festivals (o.a. Festival Mundial in Tilburg en het Naked Song Festival in Eindhoven) en bracht hij zijn eerste album genaamd “Stories & Metaphors” uit. Mr. Guy Fox is niet zomaar een singer/songwriter, maar een doorgewinterde entertainer, hard geworden door ervaring, geteisterd door weer en wind en teruggekeerd om zijn muziek aan de man te brengen.

Kaartjes voor deze editie van Lazy Sonnie Afternoon kosten 7,50 euro en zijn hier verkrijgbaar. Meer informatie over het evenement vind je op de website van Lazy Sonnie Afternoon, waar je ook meer kunt lezen over toekomstige edities.


Meer informatie

Wanneer: 8 mei 2022
Tijd: 15:30 tot 17:30 uur
Waar: Kloosterhotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...