Search
Close this search box.

Lazy Sonnie Afternoon – november 2021

Evelien Sleegers
Foto: Ons Son en Breugel

Akoestisch live-podium in de Kapelzaal van La Sonnerie met op 7 november Tigre Blanco (Eindhoven) en Evelien Slegers met Erik Verberne (Son en Breugel).

Tigre Blanco (NL)

Net zoals de witte tijger een zeldzame verschijning is in de natuur, wijkt het geluid van Tigre Blanco af van het muzikale landschap in de Lage Landen. Cajon, bas, gitaar en de mix van de jazzy vocalen van miss Kitty Kat met de rauwe stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. Donker als de nacht en warm als smeulend vuur.

Tigre Blanco is gypsy soul met een rauwe twist en doet denken aan de soundtrack van een film van regisseur Quentin Tarantino (what’s in a name). De brede sound is zowel geschikt voor een nachtclub in Andalusië, een juke-joint in Calexico, een festival, een theater in een middelgrote stad, een intiem huisconcert of het podium van Lazy Sonnie Afternoon. De habitat van de tijger kent geen grenzen. 

Evelien Slegers en Erik Verberne(NL)

Evelien Slegers is geboren in Son en Breugel, maar woont in Tilburg waar ze Communicatie – International Event, Music and Entertainment Studies volgt aan de Fontys. Heeft in de omgeving van Son al vaker op het podium gestaan, zoals ook al eerder bij de Lazy Sonnie Afternoon, de zittingsavonden en bij promsconcerten als Remember September.

Erik Verberne heeft jazz gestudeerd aan het conservatorium Tilburg en is daar in 2018 afgestudeerd. Hij heeft tijdens zijn studie veel muzikanten leren kennen en speelt nog steeds regelmatig met hen. Dit gaat van jazz klassiekers met een van zijn bands ‘Suit Up’ tot disco knallers op Paaspop met de live band van Disco Snolly. Ook schrijft en speelt Erik regelmatig eigen muziek.

Erik en Evelien leerden elkaar zo’n anderhalf jaar geleden kennen, waarna de vonk al snel oversloeg. Het stel vindt het heerlijk dat ze hun passie voor muziek met elkaar kunnen delen en muziek speelt dan ook een grote rol binnen hun relatie.

Covid-19 maatregelen

  • De edities na de zomervakantie zullen binnen plaatsvinden in de kapelzaal van La Sonnerie.
  • Alle optredens zijn corona-proof, we maken enkel gebruik van zitplaatsen (max. 60 personen).
  • In tegenstelling tot voorgaande Lazy Sonnie middagen zullen de edities niet meer vrij toegankelijk zijn, maar vragen wij een entreeprijs van 10,00 euro.
  • Reserveren is verplicht: via de mail: info@sonnerie.nl, onder vermelding van het aantal personen.
  • Volgens de nieuwe RIVM richtlijnen zijn wij verplicht om bij toegang om uw vaccinatiebewijs (QR-code) en ID-bewijs (identificatiebewijs) te vragen. De organisatie verzoekt daar rekening mee te houden.

Meer informatie

Wanneer: 7 november 2021
Tijd: 15:30 tot 18:00 uur
Waar:
Kaart niet beschikbaar