Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon – oktober 2022

Scott Mickelson te gast bij Lazy Sonnie Afternoon in oktober
Foto: Scott Mickelson (aangeleverd)

 

Lazy Sonnie Afternoon, een maandelijks terugkerend akoestisch live podium met op zondag 2 oktober Scott Mickelson (USA) en Jacques Ellis (NL).

Scott Mickelson (USA)

Scott Mickelson is een artiest/producer uit San Francisco. Zijn debuutalbum “Flickering” stond op de Grammy-lijst voor Best Folk Album en Best Roots Music Performance. De opvolger “A Wondrous Life” kreeg geweldige recensies in de VS en daarbuiten, wat leidde tot zijn eerste Europese tour in 2019. Hij produceerde onlangs de veelgeprezen benefietcompilatie Blanket The Homeless, met onder meer Grammy-winnaar Fantastic Negrito. In 2020 bracht Mickelson “Drowning In An Inflatable Pool” uit om lovende recensies te krijgen in de VS en Europa. Op 19 november 2022 ging de eerste single/video “UNarmed American” in première op Americana U.K. De veelgeprezen nieuwe “Known To Be Unknown” werd uitgebracht in april 2022. Het is zijn vierde album met bezwerende rootsrock die een heel eigen invulling geeft aan het americanagenre.

Jacques Ellis (NL)

Jacques Ellis (geboren als David van den Berg) is een Helmondse Singer-songwriter. Door te schrijven over zijn rouwverwerking na het verlies van zijn moeder op tienjarige leeftijd, heeft Jacques een manier gevonden om muziek te creëren als ontsnapping en om innerlijke rust en duidelijkheid tevinden. De liedjes op zijn debuutalbum ‘Whatever You’ve Brought’ zijn zowel dromerig en intiem. In de muziek van Jacques Ellis is het zoeken naar waarheden de kern. Hij heeft met de singles ‘Swimming’ en ‘Poetry & Song’ aanzienlijke aandacht gekregen op de radio en Spotify playlists, ook vele goede recensies waren het gevolg op zijn debuut.


Meer informatie

Wanneer: 2 oktober 2022
Tijd: 15:30 tot 17:30 uur
Waar: hotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...