Search
Close this search box.

Lazy Sonnie Festival 2024

Het podium van Lazy Sonnie Festival in de tuin van La Sonnerie
Foto: Ons Son en Breugel

Op zondag 7 juli vindt het zesde Lazy Sonnie Festival plaats. Het is ieder jaar voor de organisatie goed zoeken om een aantrekkelijk programma samen te stellen met voor ieder wat wils.

Mojo Hand

Het festival opent met Mojo Hand. Mojo Hand is een vierkoppigeformatie met het blueshart op de juiste plaats. De energieke show is een reis door het totale landschap van de blues. Van funky stuff naar een stuwende boogie en van een swingende shuffle naar een ingetogen song. Voor deze gelegenheid is de band uitgebreid met het vijftienjarige supertalent op gitaar Luca Holkenborg, die wordt gezien als de mogelijke Nederlandse Joe Bonamassa.

Big Chief & The Greasy Spoons

Daarna is het tijd voor Big Chief & The Greasy Spoons. Hiermee heeft toetsenist Roel Spanjers (ex- Luthar Allison, SunsetTravelers, Normaal) een nieuwe topband geformeerd die garant staat voor een energieke en smaakvolle Southern Soul, Country, Rhythm & Blues show waarin een mengelmoes van Amerikaanse Rootsmuziek voorbij komt. Gitarist Eric van Dijsseldonk speelde met de top van de Nederlandse roots scene. Drummer Rob Wijtman kennen we van de Rotterdamse band Ocobar die vorig jaar op het Lazy Sonny Festival stond.

Bertus Borgers

Hierna is het de beurt aan een van de legendes uit de Nederlandse rock ’n roll geschiedenis Bertus Borgers (ex- Sweet d’Buster, Golden Earring, Hermand Brood). Tijdens het Lazy Sonnie Festival treedt Bertus Borgers op met familieleden onder de naam Borgers Family Live. Bertus haalt behalve zijn broer Ruud en zijn dochter Nova ook de zussen Renie, Christien en Marie-José het podium op, samen met Lody, de zoon van de overleden journalist/muzikant Peer Borgers.

Annie Keating

Annie Keating is een Amerikaanse singer-songwriter uit New York. Zij was al eerder op het reguliere podium van LazySonnie Afternoon en maakte toen grote indruk. Keating schrijft prachtige nummers diep vanuit het hart en wordt vergeleken met artiesten als Lucinda Williams, Bonny Rait en Johnny Cash. Zij wordt begeleid door een geweldige Engelse band die speciaal voor het Lazy Sonnie Festival overvliegt.

Voltage

De organisatie is er trots op dat het festival wordt afgesloten door een van Nederlands meest upcoming bands Voltage. De band rond zanger Dave Vermeulen (ooit finalist Voice of Holland) speelt southern blues rock en is steeds meer op radio en televisie te zien en horen. Het nummer She is gone like the wind stond hoog in de hitlijsten

Noteer alvast de datum in je agenda: zondag 7 juli van 14:00 uur tot 21:30 uur in de tuin van voormalig Kloosterhotel la Sonnerie. De entreeprijs bedraagt slechts 15 euro. Tickets zijn online te koop of aan de kassa bij het festivalterrein. Meer informatie is er via deze link.


Meer informatie

Wanneer: 7 juli 2024
Tijd: 14:00 tot 21:30 uur
Waar: Kloosterhotel La Sonnerie
Kaart wordt geladen...