Search
Close this search box.

Leer rikken in Bibliotheek Dommeldal

Stok kaarten ter illustratie van rikken
Foto: Arch_Kent CC0

Maak kennis met het typisch Brabantse spel rikken: een kaartspel vol snelheid en tactiek. Leer de spelregels en ontmoet andere kaartliefhebbers. Zowel nieuwkomers als gevorderden zijn welkom.

Wie van kaartspellen houdt, kent vast het typisch Brabantse spel rikken. Om dit spel goed te kunnen spelen moet je snel kunnen handelen en tactisch kunnen denken. Vind je het leuk om het eens te proberen? Kom dan naar ‘Leer rikken bij de Bibliotheek’. Bij deze activiteit maak je kennis met het populaire spel. Ervaren speler Peter van Hal zit voor je klaar om de regels uit te leggen. Ook ervaren rikkers zijn van harte welkom om het spel te komen spelen.

Het doel van deze bijeenkomst is om een groepje te vormen dat wekelijks bij elkaar komt om te rikken. Lijkt het je leuk om vaker te rikken samen met een groepje enthousiaste spelers? Kom dan gerust even langs.

Leer rikken bij de Bibliotheek is onderdeel van het MeeMaakPodium. Het MeeMaakPodium is er voor iedereen in Son en Breugel die een culturele activiteit of evenement wil organiseren. Heb jij een droom, idee of plan? Stuur een mail naar meemaakpodium@bibliotheekdommeldal.nl. Wie weet zetten we binnenkort samen de eerste stap.

  • Voor wie: iedereen die van kaartspellen houdt, ervaring met rikken is niet nodig
  • Waar: Bibliotheek Son en Breugel
  • Wanneer: Donderdag 1 augustus van 14:00 tot 16:00 uur
  • Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.


Meer informatie

Wanneer: 1 augustus 2024
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...